Educatie & arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden van RPS zijn zonder meer goed en marktconform.

Bovendien is het mogelijk deel te nemen aan het RPS participatieplan. Medewerkers met een dienstverband van ten minste 3 maanden kunnen op een aantrekkelijke manier aandelen RPS kopen. Na verloop van tijd zal RPS daar als bonus aandelen bij doen, zodat een mooi rendement tot de mogelijkheden behoort. RPS Plc heeft een notering aan de London Stock Exchange waardoor je aandelen altijd verhandelbaar zijn.

Permanente educatie
RPS hecht aan permanente educatie. Bijblijven in je vak is belangrijk maar ook om je hierin verder te ontwikkelen en te verbeteren. RPS biedt haar medewerkers verschillende opleidingen en cursussen aan tot en met WO-niveau. Ook je persoonlijke competenties komen aan bod via verschillende trainingen en seminars.

Samen maken we een persoonlijk ontwikkelplan, waarin ook je loopbaanperspectief aan de orde komt en samen volgen we je ontwikkelingen.

Werken bij RPS

Bij onze organisatie zijn in Nederland momenteel zo’n 350 medewerkers actief in de genoemde vakgebieden. Dit varieert van milieulaboranten tot landmeters, van veldmedewerkers tot ontwerpers, van toxicologen tot directievoerders en van arbeidshygiënisten tot managementconsultants. Kortom, vele variaties in beroepen die zich bezig houden met meten en analyseren tot en met advisering en ontwerp.

In onderstaande interviews proberen wij een indruk te geven van de werkbeleving, werkinhoud en motivatie van medewerkers van ons bedrijf in diverse disciplines.

Ben jij Persoonlijk Pragmatisch Daadkrachtig