Event | 22 nov 2018

Onze adviseurs op de Stoffendag

Alles over veilig werken met gevaarlijke stoffen.

Veilig omgaan met gevaarlijke stoffen is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe blijf je de aandacht hiervoor vasthouden? En borg je dit succesvol binnen het werkproces? Tijdens de Stoffendag laten we onder meer met de Long Alliantie zien hoe u dit vanuit verschillende invalshoeken bereikt.

Stoffendag

  • Date12 december 2018
  • LocationReeHorst | Bennekomseweg 24 | 6717 LM | Ede
  • Stand12

Het delen van goede praktijken en kennis over het omgaan met gevaarlijke stoffen staat zoals elk jaar centraal. Deelnemers kunnen kiezen uit een groot aantal verschillende workshops, waarbij een hands-on benadering het uitgangspunt is. Experts en ervaringsdeskundigen praten u bij over de laatste ontwikkelingen, bespreken best practices en brengen u op de hoogte van veranderingen in wet- en regelgeving.

Daarnaast biedt de Stoffendag deelnemers de gelegenheid om te netwerken met gelijkgestemden en deskundigen, en is er tijd voor het bezoeken van een uitgebreide informatiemarkt.

Voorkom blootstelling aan gevaarlijke stoffen op het werk!

Met de uitgave van ‘Opgelucht’ trekken RPS en De Long Alliantie Nederland (LAN) samen op om het bewustzijn en verantwoord werken met stoffen bij werknemers en werkgevers te vergroten. ‘Opgelucht’ tracht de verschillende invalshoeken omtrent het werken met stoffen te belichten en u te voorzien van een aantal praktische tips en adviezen.

Kom in actie en voorkom dat u en uw collega’s worden blootgesteld aan (gevaarlijke) stoffen. Neem maatregelen, deel informatie met elkaar en zorg ervoor dat men op de hoogte is over hoe veilig te werken met gevaarlijke stoffen.

Deel dit bericht

RPS gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Voor meer informatie bekijk ons Privacy en Cookiebeleid.