Engineer kabels en leidingen

In verband met uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij voor het team kabels & leidingen in onze vestiging in Leerdam op zoek naar een ervaren, enthousiaste, pro-actieve en leergierige (senior) engineer.

De functie
In de functie van (senior) engineer ben je verantwoordelijk voor de complete (A tot Z) engineering van meerdere projecten. Je werkzaamheden bestaan vooral uit het maken van benodigde ontwerpen, berekeningen en calculaties, het overleggen met stakeholders en het opzetten van bestekken. Ook lever je een bijdrage aan innovatieve, technische oplossingen. Daarnaast ondersteun je als specialist andere teams binnen RPS met adviezen op het gebied van ondergrondse infrastructuur. Naast het engineeringswerk is het belangrijk dat je als trekker van het engineersteam fungeert. Samen met de projectleiders en teamleider denk je mee over de toekomstige ontwikkelingen.

Je werkomgeving
Binnen RPS werk je in het team kabels en leidingen. Met een jong en dynamisch team bestaande uit 19 personen, bouwen wij aan de toekomst. Met elkaar streven wij er naar projecten op een efficiënte, commerciële en professionele wijze te realiseren. Onze projecten betreffen vooral nieuwe of gewijzigde aansluitingen, verleggingen, netreconstructies of -uitbreidingen, bij diverse klanten.

Je profiel
Je hebt minimaal een HBO opleiding richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek of civiele techniek afgerond. Je hebt werkervaring als engineer op het gebied van (tracé)ontwerp in de disciplines gas, elektra en/of water, opgedaan bij een netbeheerder of in de industrie. Technische berekeningen en Autocad kennen geen geheimen voor jou.
Uitstekende communicatieve vaardigheden en een resultaat- en klantgerichte instelling zijn een tweede natuur. Je beschikt over een hoge mate van zelfstandigheid, bent proactief en komt met verbetervoorstellen. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs B.

Wij bieden
Een uitdagende functie voor 40 uur per week met ruime ontwikkelmogelijkheden zowel in functie als in opleiding en een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Het werken in marktgerichte teams zorgt voor een platte organisatiestructuur met korte lijnen. Dit zorgt voor transparantie binnen ons bedrijf en zorgt er tevens voor dat collega’s elkaar kennen en van elkaar weten waar ze zich mee bezig houden. Kennis, kunde, kwaliteit en samenwerken staan garant voor het realiseren van mooie en boeiende projecten in een prettige werksfeer.

Meer informatie
Herken je jezelf in deze functie en stel je prijs op een informele, collegiale werksfeer, dan ontvangen wij graag je sollicitatie voorzien van curriculum vitae.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Solliciteer direct


Engineer kabels en leidingen Heidi van de Haar
Heb je nog vragen?
Ik kom graag met je in contact.
Heidi van de Haar