Breeam: duurzaam vastgoed

Als gemeente of ontwikkelaar doet u er alles aan gebouwen en gebieden duurzaam te ontwikkelen. Maar hoe weet u of u op de goede weg bent? Hoe maakt u uw duurzaamheidsambities inzichtelijk en meetbaar? De BREEAM-certificering helpt u de duurzaamheid van vastgoed en gebieden te meten en te beoordelen. Binnen Europa is dit de meest gebruikte systematiek. Wilt u ook een BREEAM-certificaat bemachtigen? Schakel de BREEAM-gekwalificeerde experts van RPS in.

Hoe verdient u een BREEAM-certificaat?

Om een BREEAM-certificaat te halen krijgt u een uitgebreide toetsing. U doorloopt voor een gebiedsontwikkeling 46 criteria die de meeste duurzaamheidsaspecten behandelt. De methode kijkt niet alleen naar de techniek, maar ook naar aspecten als welzijn, welvaart, het managementproces en synergie. Daarmee is BREEAM op dit moment het meest complete instrument binnen Europa.

Gekwalificeerde BREEAM-experts

Geïnteresseerd in het behalen van een BREEAM-certificaat? De BREEAM-gekwalificeerde experts van RPS vertellen u graag meer over de BREEAM-certificering. Ook begeleiden zij u bij het doen van een aanvraag. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Wat levert een BREEAM-certificaat op?

 • Gezonder en prettiger leefklimaat
 • Stimulans voor groener imago
 • Vergroting commerciële waarde omgeving
 • Verlaging onderhoudskosten

BREEAM-certificaat voor vier versies

 • BREEAM-NL voor nieuwbouw
 • BREEAM-NL voor bestaande bouw
 • BREEAM-NL voor gebiedsontwikkeling
 • BREEAM-NL voor sloop en demontage
 • BREEAM-NL voor (bestaand) gebied (in ontwikkeling)

Gerelateerde Diensten

Gerelateerd nieuws

14.04.22

Strategische labels als vliegwiel voor vastgoedbeheer

Waterschappen beschikken over een aanzienlijke vastgoedportefeuille. Hoe maak je dan de juiste beheerkeuzes als het gaat om onderhoud, veiligheid en duurzaamheid? Waterschap Hollandse Delta vond met RPS het antwoord in het strategisch labelen van deze thema’s. Senior gebouwbeheerder Wesley Allijn…

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Upload hier uw PDF, JPG, JPEG of PNG bestanden (max. 2mb)
  Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?