Asbest eindcontrole

Is uw omgeving na asbestverwijdering klaar voor vrijgave? Voor de eindcontrole na asbestverwijdering voert RPS analyse bv asbestmetingen en visuele inspecties uit conform de norm NEN 2990. U weet na onze eindcontrolemeting direct of de opgeleverde saneringslocatie voldoet aan de gestelde eisen in de normering. Het rapport met onze bevindingen ontvangt u direct op locatie.

Direct resultaat

Onze laboratoria in Zwolle en Breda zijn uitgerust met lichtmicroscopie en elektronenmicroscopie (SEM/EDX) voor het uitvoeren van asbestanalyses. Direct op locatie weten waar u aan toe bent? Informeer naar onze innovatieve mobiele elektronenmicroscopie (SEM/EDX) voor analyses van lucht- en kleefmonsters conform ISO 14966 en NEN 2991. U ontvangt ter plekke een analysecertificaat.

24-uurs calamiteitendienst

Bij calamiteiten en incidenten kunt u 24 uur per dag, zeven dagen in de week bij ons terecht. Hiervoor participeren onze analisten in de 24-uurs calamiteitendienst. Met dertig steunpunten door heel het land zijn we binnen uw regio snel ter plaatse. Neem voor calamiteiten en spoedanalyses direct contact op via telefoonnummer 0880 23 57 00.

Geaccrediteerd laboratorium

RPS analyse bv is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie als inspectie-instelling (NEN-EN-ISO/IEC 17020) en testlaboratorium (NEN-EN-ISO/IEC 17025). De analyses behorende tot de scope van accreditatie zijn geregistreerd onder nummer L192. De scope van de inspectieaccreditatie is geregistreerd onder nummer I143. Daarnaast beschikt RPS analyse over VCA*, ISO 9001 en ISO 14001 certificeringen.

Kwaliteitsborging

De laboratoria van RPS werken volgens een kwaliteitssysteem dat uitgaat van de hoogste kwaliteitsnormen. Zij voldoen aan de criteria die zijn vastgelegd in NEN-EN-ISO/IEC 17025, NEN-EN-ISO/IEC 17020 en ISO 9001. Een overzicht van onze accreditaties vindt u ook terug op de site van de Raad voor Accreditatie onder registratienummers L192 en I143.

Gerelateerd nieuws

06.11.19

Asbestsanering Paleis Het Loo: uitdagende klus

Paleis Het Loo behoort tot de meest populaire musea van Nederland. Door veranderende behoeften en wensen en noodzakelijk onderhoud is het tijd voor een grootscheepse renovatie en uitbreiding. Maar een historisch paleis strippen en het asbest daaruit verwijderen, is andere…

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier uw bestanden
    Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?