Asbest in bodem

Heeft u te maken met asbestverdacht materiaal in puin of bodem? Dan wilt u direct weten wat de mogelijke (gezondheids)risico’s zijn. Wij bieden ondersteuning binnen het complete traject. Van vooronderzoek tot en met de saneringsbegeleiding. Zo weet u niet alleen direct waar u aan toe bent, maar kunt u ook gericht actie ondernemen voor een veilige leef-, woon- of werkomgeving.

Begeleiding van A tot Z

Ervaren projectleiders ondersteunen u bij het gehele traject. Van onderzoek tot en met het uitvoeren van milieukundige begeleiding tijdens de uitvoering van de bodemsanering en het opstellen van evaluatierapportages. Tevens kunt u bij ons terecht voor het selecteren van geschikte aannemers, het opstellen van saneringsramingen en directievoering. Bij problemen met asbest in grond en puin bent u kortom verzekerd van een geïntegreerde oplossing.

Korte doorlooptijd

Vanuit locaties in Breda, Delft, Leerdam en Zwolle voeren we elk traject vlot, nauwkeurig en efficiënt voor u uit. Met de inzet van eigen geaccrediteerde laboratoria van RPS analyse bv bieden we korte doorlooptijden en flexibiliteit.

Hoogste veiligheidseisen

U kunt ervan uitgaan dat onderzoek en eventueel benodigde sanering conform de gestelde veiligheidseisen worden uitgevoerd. We hebben ervaren Hogere Veiligheidskundigen (HVK-ers), arbeidshygiënisten en Deskundig Leidinggevenden Projecten (DLP-ers) in dienst om de veiligheid bij de uitvoering te garanderen.

Gecertificeerd

RPS is onafhankelijk en door het ministerie van Infrastructuur en Milieu aangewezen als erkend intermediair in het kader van de BRL SIKB 6000: protocol 6001 en 6003. Daarnaast is ons bureau gecertificeerd volgens ISO-9001:2008, ISO 14001:2004, VCA**, CO2-prestatieladder en BRL SIKB 1000 en 2000.

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier uw PDF, JPG, JPEG of PNG bestanden (max. 2mb)
    Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?