Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT)

Ondersteuning aan bronhouders met de transitie, integratie en het bijhouden van authentieke basisregistraties.

Heeft u de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) op orde?. Wij ondersteunen bronhouders met de transitie, integratie en het bijhouden van authentieke basisregistraties. Samen actualiseren we uw brongegevens. Zo is uw overgang naar de BGT op tijd gewaarborgd.

   

Ontmoet RPS tijdens de BGT-Contactdag 8 november 2018 

De BGT is altijd in beweging. En vraagt daarmee continu aandacht voor efficiency in de keten, de kwaliteit van de data, het Gegevensmodel BGT en de aansluiting op en met de BAG en andere geo-basisregistraties. Onze adviseurs denken graag met u mee op 8 november 2018 tijdens de SVB-BGT Contactdag West. Schrijf u hier in.

      

Tim Holtel

Opbouw BGT

De Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) speelt een centrale rol in de informatievoorziening van overheden. Zo vormt de BGT de basis voor de Basisregistraties Adressen en Gebouwen (BAG) en Basisregistratie Waardering Onroerende Zaken (WOZ). Ook is de BGT het fundament voor het beheer van de openbare ruimte en ruimtelijke ordening. Niet voor niets stelt het Rijk hoge eisen aan de opbouw en het beheer van de BGT.

Overgang en beheer BGT

U bent als bronhouder verantwoordelijk voor een deel van de digitale kaart. De overgang naar en het bijhouden van de BGT neemt de nodige (administratieve) lastendruk met zich mee. Onze specialisten nemen die zorg tijdens dit traject voor u uit handen. Ook kunnen we het integreren en structureren van de BAG- en WOZ-objecten voor u verzorgen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de afstemming en integratie van diverse groen- en wegbeheerkaarten.

Fotogrammetrische inwinning

De verwerking en oplevering conform de meest recente wettelijke eisen doen we volledig in eigen beheer. Evenals de terrestrische en fotogrammetrische inwinning.

RPS gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Voor meer informatie bekijk onze disclaimer.