Covid-19

Covid-19 houdt onze samenleving in de greep. U wordt gedwongen even pas op de plaats te maken. Tegelijk wilt u door met uw bedrijfsvoering. Maar wel verantwoord en binnen de kaders van de (Arbo)wet. Wij ondersteunen u bij die route met verschillende diensten. Met de inzet van betrouwbare analysetechnieken, eigen laboratoria en geclassificeerd personeel.

RPS-dienst-gezonde-gebouwen-quickscan

Onze aanpak voor Covid-19 is primair gericht op het initiëren en waarborgen van een veilig en gezond werkklimaat voor uw gebruikers.
Dit varieert van het uitvoeren van een risico-inventarisatie tot en met het beoordelen van de effectiviteit van de desinfectie. En is er toch een vermoeden van Covid-19? Dan bieden wij met de Quickscan Covid-19 gericht meetplan en aanverwant onderzoek binnen één werkdag uitsluitsel of het virus zich op uw locatie manifesteert.

 

Van risico-inventarisatie tot aanpak

Risico-inventarisatie Covid-19

Bent u als werkgever voorbereid op de versoepeling van de lockdown? Zijn er voldoende maatregelen getroffen om uw medewerkers op uw locatie(s) te beschermen tegen een coronabesmetting? Wij hebben een risico-inventarisatiedienst voor Covid-19 ontwikkeld waarmee u inzicht krijgt of u aan alle thema’s gedacht heeft om besmetting met het coronavirus tijdens het werk  te minimaliseren. En daarmee de kans op een beroepsziekte te voorkomen.

Lees meer op de dienstenpagina over de Risico-inventarisatie Covid 19

Effectiviteit desinfectie beoordelen

Goede hygiëne is nu meer dan ooit van belang om risico’s te minimaliseren. Dus vinden er veel desinfecties plaats. Van (kantoor)gebouwen tot werkruimtes en van voertuigen tot en met winkelkarretjes. Maar wanneer is een desinfectie toereikend? Met een eigen ontwikkelde en beproefde methode beoordelen wij de effectiviteit van de door u gebruikte desinfectie.

Bekijk de uitgebreide dienstenpagina voor Effectiviteit desinfectie beoordelen.

Quickscan lucht en water

Veel drinkwater- en luchtbehandelingsinstallaties staan stil tijdens de coronacrisis. Ook voor het regulier onderhoud is even geen plaats. Is uw gebouw nog gezond na de coronamaatregelen? De Quickscan lucht en water biedt uitkomst. We onderzoeken steekproefsgewijs de microbiologische lucht- en waterkwaliteit in uw installaties en werkruimten.

Lees meer op de dienstenpagina over de Quickscan lucht en water.

Quickscan Covid-19

Is er een vermoeden van Covid-19 op de werkplek, of in een andere specifieke ruimte in uw gebouw? Dan wilt u vandaag nog weten of én hoe het virus zich manifesteert. Wij garanderen dat u binnen één werkdag weet waar u aan toe bent. Met de inzet van betrouwbare analysetechnieken en eigen laboratoria. Zo kunt u de ruimte vlot weer vrijgeven, of gericht en tijdig maatregelen nemen.

Bekijk de uitgebreide dienstenpagina voor Quickscan Covid-19

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier uw bestanden
    Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?