Detachering

Op zoek naar tijdelijke versterking voor uw afdeling of project? Bijvoorbeeld door een tekort aan capaciteit of gebrek aan kennis? Dan is detacheren de oplossing die u zoekt. Wij bieden gemotiveerde professionals als verlengstuk van uw organisatie. Ondersteund door een brede achterban van adviseurs en ingenieurs. Dit biedt u zekerheid, flexibiliteit en tegelijk zo min mogelijk administratie en arbeidsrisico’s.

Detachering

Juiste match
Onze professionals hebben veel ervaring opgedaan bij diverse opdrachtgevers binnen uw werkveld. RPS garandeert continuïteit door het vinden van de juiste match. U bent verzekerd van een medewerker met de juiste kennis, ervaring en het karakter dat past bij uw organisatie.

Korte lijnen
RPS is van origine een advies en ingenieursbureau. Onze medewerkers worden in specifieke vakgebieden opgeleid en leren van elkaar. Zij kijken verder dan hun eigen discipline. U beschikt bijvoorbeeld niet alleen over een vastgoedexpert. Ook profiteert u van zijn korte lijnen met onze asbest- en binnenklimaatadviseurs.

Gedetacheerde op locatie
In overleg bieden wij ons vakmanschap bij u op kantoor aan. Wel zo handig voor de afstemming en communicatie met de betrokken binnen uw organisatie. Bovendien is de toegang tot uw (vertrouwde) analoge- en digitale data gemakkelijker. U houdt kortom optimaal grip op het projectverloop.

DETACHERING