DTB Kerngis

Voldoet uw project aan de bestekeisen voor het opleverdossier dat Rijkswaterstaat van u vraagt? Onze specialisten ondersteunen u bij het voorbereiden, automatiseren en toetsen van processen voor DTB en Kerngis. Het inwinnen en verwerken van gegevens voor de beheersystemen van Rijkswaterstaat nemen wij graag voor u uit handen. Zo kunt u zich tijdens uw project volledig focussen op uw kernactiviteit.

Opbouw DTB en Kerngis
Bij grote infrastructurele projecten dient u voor het opleverdossier revisieproducten te leveren in de vorm van DTB en Kerngis. Bij civieltechnische aanbestedingsprojecten adviseren wij aannemers bij het aanleveren van gegevens conform Kerngis-eisen. Uiteraard met kennis van de laatste productspecificaties.

Van integratie tot conversie
RPS is sinds 2000 nauw betrokken bij de ontwikkelingen van Kerngis. Onze kennis concentreert zich vooral op:

  • De integratie van meetprocessen met Kerngis
  • Data-aanlevering conform het Kerngismodel
  • Conversie van geometrie en attribuutgegevens

Geo-informatie loopt als een rode draad door uw organisatie. De basisgegevens moeten perfect zijn, anders ontbreekt het fundament voor vervolgstappen. Dit kan voor uw bedrijfsvoering tot grote (financiële) risico’s leiden. Het verzamelen, ordenen en analyseren van data ligt aan de basis van ons bestaan. Toepasbaar voor objectieve adviezen en doelmatige oplossingen waarmee u verder kunt.

> Landmeten en geo-informatie