Coördinatie kabels en leidingen

Of het nu gaat om de verbreding van wegen, de aanleg van een rotonde of het aanpassen van waterkeringen. Er slaagt geen enkel initiatief als u de ondergrondse infrastructuur voor aanvang van een project niet tijdig in het project betrekt. Daarmee voorkomt u financiële en reputatieschade bij eventuele stagnatie van het project.

Voor kleine en grote infrastructurele projecten

Wij zorgen ervoor dat de aanpassingen aan de ondergrondse infrastructuur tijdig worden uitgevoerd in een goede relatie met de netwerkeigenaren. Zowel voor grote als kleine infrastructurele projecten. Dit betekent dat wij de noodzakelijke verleggingen voor u in kaart brengen. Communiceren met de eigenaren. De uitvoering coördineren. En de financiële afwikkeling (NKL) met de eigenaren van kabels en leidingen voor u uit handen nemen.

Soepel verloop van uw kabel- en leidingtraject

Bent u eigenaar van kabels en leidingen? Ook dan heeft u belang bij het soepel laten verlopen van de uitvoering van uw kabel- en leidingtraject. Bijvoorbeeld als het gaat om het verleggen van de ondergrondse infrastructuur bij civiele projecten. Wij nemen de coördinatie van het kabel- en leidingtraject voor u uit handen. Zo bent u ervan verzekerd dat alles voor aanvang tot in de puntjes geregeld is.

Coördinatie van A tot Z

Jarenlange ervaring, met zowel initiators (zoals waterschappen) als eigenaren van kabels en leidingen, staat garant voor een bewezen coördinator voor uw project. Wij nemen de gehele coördinatie in relatie tot de werkzaamheden voor u uit handen. Aanpassingen of verleggingen van uw ondergrondse infrastructuur vormen daardoor geen belemmering voor de uitvoering van andere civiele werkzaamheden.

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier uw bestanden
    Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?