Detacheren

Het komt met regelmaat voor dat RPS in overleg met de opdrachtgever kiest voor het detacheren van onze medewerkers voor uw project. Bijvoorbeeld wanneer de werkzaamheden een direct sturende rol van u als opdrachtgever vereisen. Wanneer gegevens vanuit veiligheidsoverwegingen of technische omstandigheden uitsluitend vanaf de werkplek van de opdrachtgever benaderbaar zijn, voeren onze geo-professionals de werkzaamheden ook uit op uw kantoor. 

Detachering op maat

Detachering leent zich uitstekend voor het beschikbaar stellen van hun specialistische kennis en kunde. In overleg met u bepalen we de meest gewenste samenwerkingsvorm voor een korte of langere periode, fulltime of voor een aantal uren per week. Wij bieden de capaciteit die u nodig heeft. Waarbij onze medewerker gebruik maakt van het equipment van de opdrachtgever of eigen apparatuur en/of programmatuur meebrengt.

Grote organisaties als Rijkswaterstaat of de Gasunie maar ook waterschappen kiezen veelvuldig voor een dergelijke samenwerking.

Wij verzorgen de tijdelijke specialist

Bij RPS verzorgen wij constante ontwikkeling van de competenties van onze medewerkers. Daardoor beschikken zij altijd over de benodigde specifieke kennis om uw vraagstuk op te lossen. Bent u op zoek naar een tijdelijke specialist op het gebied van GIS, Geo-ICT of Datahuishouding? Dan komen wij graag met u in contact.

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier uw PDF, JPG, JPEG of PNG bestanden (max. 2mb)
    Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?