Datahuishouding geo-informatie

Met de snelle digitalisering is het  nog belangrijker geworden structuur aan te brengen in uw geografische data. Publieke en private partijen ondersteunen bij het op orde brengen en houden van hun datahuishouding. Met een praktische inslag en liefde voor het vak. Dat is waar onze landmeters en geo-specialisten dagelijks invulling aan geven. Daarmee helpen wij u de informatie beter vindbaar, deelbaar en relevanter maken.

Uw geo-data gestructureerd en georganiseerd

Dankzij de gigantische ontwikkeling en het sterk groeiende aanbod van geodata is het belangrijk voor organisaties om de datahuishouding op orde te hebben. Onze geo-specialisten hebben tools ontwikkeld om gebruik en beheer te verbeteren. Met innovatieve houding gaan zij geen uitdaging uit de weg.

 

RPS_Geoinformatie_datahuishouding_2
RPS_Geoinformatie_datahuishouding_2

Maak de stap naar data-gedreven organisatie

Wij beheersen de complete cyclus. Ook begeleiden wij uw organisatie in elke stap afzonderlijk. Met de in eigen huis geconfigureerde Collector Apps zijn wij in staat om op locatie snel en realtime geodata te beoordelen en te actualiseren. Maatwerk voor elk project. Onze specialisten laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier uw PDF, JPG, JPEG of PNG bestanden (max. 2mb)
    Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?