GIM: Gebieds informatie model

GIM is het centrale punt voor alle projectbetrokkenen en dient als datafundament voor verdere projectontwikkeling. Alle relevante informatie is duidelijk weergeven en alle achterliggende informatie is gekoppeld. Met onze gereedschapskist is het eenvoudig om op basis van alle beschikbare data een Gebieds Informatie Model te maken. 

 

De data is tijd- en plaats onafhankelijk beschikbaar

Onze geo-professionals brengen al deze data samen via een GIS- portaal op één unieke plek. Zij beoordelen en analyseren deze en completeren de data waar nodig. Dit doen de landmeters met alle beschikbare landmeetkundige inwinningstechnieken die het team in huis heeft. De data is tijd- en plaatsonafhankelijk beschikbaar,eenvoudig toegankelijk en deelbaar via een gebruikersvriendelijke webserver.

Samenbrengen geo-informatie

Luchtfoto’s, grootschalige topografie, kadastrale grenzen, hoogtedata, leidinggegevens en eigen datasets. Ze worden binnen de projectgrens allemaal samengebracht met als verbindende component de geografische positie. Op deze wijze heeft u altijd direct toegang tot alle noodzakelijke ondergrondse en bovengrondse data. Onmisbaar voor een succesvolle projectontwikkeling.

Met GIM de toekomst in

Met GIM koppelen onze geo-professionals gebiedsinformatie integraal aan relevante projectinformatie. De gebiedsinformatie is vereenvoudigd en overzichtelijk in te zien. Met behulp van GIM is het mogelijk om visualisaties uit te voeren. Hieruit komen raakvlakken die voor de opdrachtgever nieuwe inzichten geven.

RPS_Geoinformatie_fotogrammetrie
RPS_Geoinformatie_fotogrammetrie

Gebiedsinformatie nodig?

Beschikt u niet over de juiste informatie voor uw aanbesteding? Of wilt u weten hoe het staat met erfgrenzen en verhardingen? Neem contact op met onze geo-specialisten. Zij staan klaar om uw vraagstuk te beantwoorden.

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier uw PDF, JPG, JPEG of PNG bestanden (max. 2mb)
    Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?