Geo-ICT

Met de groei van het belang van geo-informatie groeit ook het belang van Geo-ICT. Door de processen en informatievoorziening bij onze klanten te verbeteren en efficiënter te maken levert RPS een toegevoegde waarde. Dit doen wij met ons Geografisch Informatie Systeem (GIS). Daarnaast zorgt het team Geo-ICT ervoor dat er binnen RPS een solide ArcGIS-platform 24/7 operationeel is voor alle GIS-gebruikers, zowel voor intern als extern gebruik.

Maatwerk en optimale inrichting

Samen met het team Geo-informatie richten wij elke configuratie als maatwerk optimaal voor u in voor een zo efficiënt mogelijk gebruik. In samenwerking met de opdrachtgever verzorgen onze specialisten de uitwisseling van geodata in ArcGIS. Dit doen wij op een verantwoorde en veilige manier. Natuurlijk met oog op de processen en mensen van de opdrachtgever. Gebruikersrechten en toegang worden hier strak geregeld.

 

RPS-GEO-ICT---Image-1
RPS-GEO-ICT---Image-1

Haal meer uit uw geografische informatie

Wilt u meer doen met uw geo-informatie? Neem dan contact op met onze specialisten of vraag direct uw offerte aan!

Gerelateerd nieuws

09.04.20

Wat is de beste plek voor natuurvriendelijke oevers?

Vanuit een geografisch informatiesysteem in één oogopslag zien of een perceel geschikt is voor natuurvriendelijke oevers. Dat bespaart veel uitzoekwerk. Maar hoe verzamel en benut je die data het best? GIS-specialist Lucien Aspeling van RPS vindt voor Waterschap Rivierenland de…

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier uw PDF, JPG, JPEG of PNG bestanden (max. 2mb)
    Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?