Basisregistraties

RPS heeft veel ervaring opgebouwd in het verleden met het bijhouden van de GBKN. Deze ervaring is meegenomen tijdens de opbouw van de BAG en BGT. De fase van beheer is nu aangebroken en u als bronhouder heeft de wettelijke verplichting om binnen de beheergrenzen de situatie actueel en betrouwbaar te houden met de juiste geo-informatie. RPS ondersteunt u bij het beheren en bijhouden van uw geo-informatie.

BGT up-to-date

De Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) is de grootschalige digitale basiskaart van heel Nederland, waarin alle fysieke objecten zoals gebouwen, wegen, water en spoorlijnen zijn geregistreerd. Alle Nederlandse overheidsinstanties zijn verplicht om de BGT te gebruiken in werkprocessen die een dergelijke kaart als ondergrond vereisen. Uw gegevens up-to-date te houden is een vereiste. Door opgedane kennis en ervaring tijdens het bijhouden van de GBKN en het opbouwen van BAG en BGT, is RPS uw partner voor het bijhouden van uw geo-informatie.

Correcte registratie BAG

De gemeenten zijn de bronhouders van de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) en verantwoordelijk voor het correct opnemen en registreren van de gegevens. Heeft u gewijzigde gegevens of nieuwe brondocumenten om toe te voegen? Onze geo-specialisten zorgen voor de juiste verwerking middels de Rijksdriehoeksmeting.

RPS_Landmeten_basisregistraties-02
RPS_Landmeten_basisregistraties-02

Kennis, capaciteit en moderne technieken

RPS beschikt over kennis, capaciteit en moderne technieken om samen met de bronhouder het beheer te realiseren. Afhankelijk van uw vraag en behoefte kunnen wij u helpen deze taak samen op een verantwoorde en plezierige wijze uit te voeren. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op of vraag direct uw offerte aan!

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier uw PDF, JPG, JPEG of PNG bestanden (max. 2mb)
    Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?