DTB/KernGIS

RPS is sinds 2000 nauw betrokken bij de ontwikkelingen van KernGIS en heeft meegewerkt aan de totstandkoming van het huidige opleverdossier van Rijkswaterstaat. Het Digitaal Topografisch Bestand (DTB) is bij Rijkswaterstaat en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat het basisbestand voor KernGIS. Het basisbestand dient als onderlegger voor projecten en andere werkprocessen. KernGIS bevat zeer gedetailleerde geo-informatie van vrijwel alle objecten bij wegen en waterwegen. Denk aan verlichtingsobjecten, verkeersborden en verfstrepen, maar ook aan dijken, kades, oevers, afrasteringen en vaarwegsignaleringen. Wij verwerken de geo-informatie voor u bij in de systemen van Rijkswaterstaat.

Grip op uw geo-informatie

Het inwinnen en verwerken van geo-informatie voor de systemen van Rijkswaterstaat nemen wij graag voor u uit handen. Zo zorgen wij voor grip op uw geo-informatie. Onze landmeters en geo-specialisten zijn vakmensen die zich onderscheiden met een proactieve houding. Zij denken graag met u mee en ondersteunen u bij het voorbereiden, automatiseren en toetsen van de processen voor DTB en KernGIS.

Specialistische kennis KernGIS

Sinds 2000 zijn we betrokken bij de ontwikkelingen van KernGIS en het opleverdossier van Rijkswaterstaat. Daarmee kunnen wij u specialistische kennis garanderen. Onze geo-specialisten werken dagelijks met geo-data en Geografische Informatiesystemen. Daarbij staan nauwkeurigheid en innovatie hoog in het vaandel. We blijven zoeken naar nieuwe tools en methodes.

Investeren in betrouwbare geo-data

Bij grote infrastructurele projecten dient u voor het opleverdossier revisieproducten te leveren in de vorm van DTB en KernGIS. Bij civieltechnische aanbestedingsprojecten adviseren wij aannemers bij het aanleveren van gegevens conform KernGIS-eisen. Uiteraard met kennis van de laatste productspecificaties. Daarmee investeert u in betrouwbare informatie in de GIS-systemen.

Landmeten DTB/KernGIS RPS
Landmeten DTB/KernGIS RPS

Specialistische Ondersteuning

Heeft u inzicht of uw project voldoet aan de bestekeisen voor het opleverdossier van Rijkswaterstaat? Of wilt u specialistische ondersteuning bij het verwerken van de administratieve gegevens van de assets? Maak gebruik van ons landelijke dekking en vraag uw offerte aan!

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier uw PDF, JPG, JPEG of PNG bestanden (max. 2mb)
    Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?