Topografische metingen

Bij topografische metingen brengen wij de bestaande situatie in kaart. Met een eigen RPS-coderingsysteem vertalen wij elke vraag van de klant naar een ingemeten situatie in het opleveringsformaat.

Slimme conversietools

Slimme conversietools gebruiken wij voor een naadloze overdracht. Van een 2D-situatie tot een 3D- punten-, lijnen- en objectenmeting voor een Digitaal terreinmodel. Hiervoor gebruiken onze landmeters een slim meetprotocol.

Maatwerk voor uw situatie

Een nauwkeurig topografisch bestand verzorgt de juiste basisgegevens voor elk project. De plannen kunnen pas gemaakt worden als de huidige situatie in kaart gebracht is. Dit gebeurt veelal met GPS. Onze landmeters voeren deze metingen voor u uit en leveren de gegevens aan in het door u gewenste bestand. Geen situatie is vergelijkbaar, daarom denken we graag met u mee en verzorgen wij u van het benodigde advies.

Landmeten RPS
Landmeten RPS

Uw partner voor topografische metingen

Als het draait om landmeetkundige activiteiten bent u bij RPS aan het juiste adres. Wij verzorgen de begeleiding van A tot Z. Met een persoonlijk aanspreekpunt houden wij de lijnen kort. Bovendien zijn we praktisch van aard en bieden we een landelijke dekking vanuit onze 5 vestigingen. Kortom uw partner voor landmeetkundige activiteiten. Neem contact op of vraag direct uw offerte aan.

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier uw PDF, JPG, JPEG of PNG bestanden (max. 2mb)
    Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?