Maatvoeren

Tijdens de uitvoering van een project is het van essentieel belang de juiste informatie te vertalen van ontwerp naar uitvoering. RPS heeft in de loop der jaren een manier van werken ontwikkeld waar faalkosten door onjuiste informatie tot een minimum worden beperkt. RPS werkt veelal in het bouwteam om korte lijnen te houden en zodoende snel te kunnen reageren.

RPS bezit het vakmanschap in uitzetten en maatvoeren. Als het gaat om een betrouwbare grondslag, de juiste uitgangspunten definiëren, een correcte maatvoering en een volledige revisie, is RPS de juiste partner voor u.

Gerelateerd nieuws

24.01.19

Passen en meten in Transwijk

Uitdagende maatvoering voor ondergrondse busbaan Werken aan een betere infrastructuur in hartje Utrecht. Als hoofdmaatvoerder geeft Lars Suchý van RPS richting aan de vrije busbaan door Transwijk. Gevarieerd en nuttig werk voor mens en milieu. “Hi Marc, hoe staat het…

21.06.19

Millimeterwerk: fietsbrug over Euroregioweg in Enschede hangt

In de nacht van vrijdag 14 juni op zaterdag 15 juni is in opdracht van Strukton een stalen fietsbrug op de ankers van de betonnen fundering gehesen. Dit gebeurde langs de Euregioweg in Enschede. RPS leidde dit proces landmeetkundig in goede…

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier de relevante tekeningen en/of bestanden indien beschikbaar.
    * zijn verplichte velden