Maatvoeren

Maatvoeren is allesbepalend voor een succesvol verloop van uw project. Tijdens de uitvoering van een project is het van essentieel belang de juiste informatie te vertalen van ontwerp naar uitvoering. RPS heeft in de loop der jaren een manier van werken ontwikkeld dat faalkosten door onjuiste informatie tot een minimum beperkt. Daarmee houdt u controle op uw project. 

Onze aanpak

Maatvoeren is vaak een klein, maar belangrijk onderdeel van een project. Een klein verschil in maatvoeren veroorzaakt mogelijk onherstelbare fouten. Onze maatvoerders houden daarom rekening met alle condities. Wij lopen voorop wat betreft digitalisatie, waardoor wij menselijke fouten beperken tot een minimum. In het voortraject controleren we alle uitgangspunten en gegevens. Deze gebruiken wij als onderlegger voor de te verzamelen gegevens. Daarmee kunnen eventuele fouten direct worden geconstateerd. Dat is onze manier van werken!

Maatvoeringsplan

Aan de hand van de complexiteit van een project bepalen wij of er een maatvoeringsplan nodig is. Dit plan wordt in goed overleg met u opgesteld. Alle benodigde meetwerkzaamheden staan hierin beschreven. Zo heeft u altijd inzicht wie welke taken en verantwoordelijkheden heeft.

Maatvoeren RPS
Maatvoeren RPS

Compleet verzorgde maatvoering

RPS is uw partner voor het uitzetten, maatvoeren en inmeten op uw project. Onze professionele maatvoerders staan garant voor de hoogste nauwkeurigheid. Zij kenmerken zich door de flexibiliteit, productiviteit en nauwkeurigheid. Wij kijken graag met u naar een passende oplossing voor uw project.

Gerelateerd nieuws

24.01.19

Passen en meten in Transwijk

Uitdagende maatvoering voor ondergrondse busbaan Werken aan een betere infrastructuur in hartje Utrecht. Als hoofdmaatvoerder geeft Lars Suchý van RPS richting aan de vrije busbaan door Transwijk. Gevarieerd en nuttig werk voor mens en milieu. “Hi Marc, hoe staat het…

21.06.19

Millimeterwerk: fietsbrug over Euroregioweg in Enschede hangt

In de nacht van vrijdag 14 juni op zaterdag 15 juni is in opdracht van Strukton een stalen fietsbrug op de ankers van de betonnen fundering gehesen. Dit gebeurde langs de Euregioweg in Enschede. RPS leidde dit proces landmeetkundig in goede…

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier uw PDF, JPG, JPEG of PNG bestanden (max. 2mb)
    Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?