Ondergrondse Infra

Alle kabels en leidingen die de grond in gaan moeten correct geregistreerd worden. Onze landmeters verzorgen het inmeten en het registreren hiervan. Voor meerdere opdrachtgevers meten wij de revisie van nieuwe kabel- en leidingtracés en de reconstructies van bestaande tracés. Dit alles conform de geldende regels en eisen van de netbeheerders en in de dynamische planning van de opdrachtgever.

Continue ontwikkeling

RPS staat voor continu ontwikkeling van onze medewerkers en apparatuur. Digitalisering is daar een belangrijk onderdeel van. De technologische ontwikkelingen maken het inwinnen van de benodigde informatie sneller en eenvoudiger. Daarmee ervaren onze landmeters minder beperkingen in tijd. Dit geldt voor zowel de inwinning als de verwerking. Zo besparen wij tijd en kosten.

Analytisch en praktisch

Onze landmeters kenmerken zich door het analytische vermogen en praktische inzicht. Zij kennen de valkuilen en hebben de kennis in huis om de hoogste kwaliteit te waarborgen. U krijgt de garantie van een zo hoog mogelijke precisie en betrouwbaarheid.

Detacheren

Daarnaast detacheren wij onze ervaren werknemers bij onder andere de Gasunie voor korte of langere periodes. Gecertificeerde landmeters buiten en CAD/GIS medewerkers voor binnen.

maatvoeren ondergrondse infra RPS
maatvoeren ondergrondse infra RPS

De maatvoeringsexpert voor ondergrondse infra

Heeft u maatvoeringswerkzaamheden voor de ondergronde infra? Dan zit u bij RPS goed! Wij nemen de werkzaamheden graag van u uit handen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier uw PDF, JPG, JPEG of PNG bestanden (max. 2mb)
    Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?