Rail

Op het juiste spoor met betrouwbare data en een snelle doorlooptijd.
Veiligheid en tijdsdruk vormen essentiële kernpunten bij uw spoorproject. U moet dus kunnen vertrouwen op spoormaatvoerders die hun vak verstaan.

Alle disciplines binnen spoor- en lightrailmaatvoering in huis

Onze specialisten kennen de weg binnen de spoorwereld. Zij weten uit ervaring dat accuraat werken en een flexibele houding onmisbaar zijn voor het slagen van uw project. Met de juiste technieken, zoals onze Amberg meettrolleys, kunnen wij elk project uitvoeren.

RPS heeft alle disciplines binnen spoor- en lightrailmaatvoering in huis.

Van het uitvoeren van grondslag- en nulmetingen tot het leggen van wissels en aansturen van de stopmachine en het uitvoeren van revisie- en controlemetingen. Steevast conform de richtlijnen van de opdrachtgever.

Capaciteitsproblemen behoren tot het verleden. Een ervaren pool van spoormaatvoerders, werkvoorbereiders en projectleiders nemen u het werk uit handen. Ook in het weekend, de avond of de nacht. RPS kan de aannemer volledig ontzorgen door de aansturing en uitvoering van het project zelf in de hand te nemen.

Uiteraard inclusief borging van overdracht en de back-up van medewerkers die beschikken over de benodigde veiligheidscertificaten (VCA en Digitaal Veiligheidspaspoort). Daarnaast zijn wij BTR-gecertificeerd.

rps-spoormaatvoering-landmeten
rps-spoormaatvoering-landmeten

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Upload hier de relevante tekeningen en/of bestanden indien beschikbaar.
* zijn verplichte velden