Rail

Op het juiste spoor met betrouwbare data en een snelle doorlooptijd.
Veiligheid en tijdsdruk vormen essentiële kernpunten bij uw spoorproject. U moet dus kunnen vertrouwen op spoormaatvoerders die hun vak verstaan. Dan zit u met RPS op het juiste spoor!

Alle disciplines binnen spoor- en lightrailmaatvoering in huis

Onze specialisten kennen de weg binnen de spoorwereld. Zij weten uit ervaring dat accuraat werken en een flexibele houding onmisbaar zijn voor het slagen van uw project. Met de juiste technieken, zoals onze Amberg meettrolleys, kunnen wij elk project uitvoeren.

RPS heeft alle disciplines binnen spoor- en lightrailmaatvoering in huis.

Van het uitvoeren van grondslag- en nulmetingen tot het leggen van wissels en aansturen van de stopmachine en het uitvoeren van revisie- en controlemetingen. Steevast conform de richtlijnen van de opdrachtgever.

Volledig ontzorgd door onze ervaren medewerkers

Capaciteitsproblemen behoren tot het verleden. Een ervaren pool van spoormaatvoerders, werkvoorbereiders en projectleiders nemen u het werk uit handen. Ook in het weekend, de avond of de nacht. RPS kan de aannemer volledig ontzorgen door de aansturing en uitvoering van het project zelf in de hand te nemen.

Volledig gecertificeerd

Uiteraard inclusief borging van overdracht en de back-up van medewerkers die beschikken over de benodigde veiligheidscertificaten (VCA en Digitaal Veiligheidspaspoort). Daarnaast zijn wij BTR-gecertificeerd.

rps-spoormaatvoering-landmeten
rps-spoormaatvoering-landmeten

Neem contact op

Onze specialisten komen graag met u in contact en adviseren u graag bij uw vraagstuk. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact op of vraag direct uw offerte aan!

Gerelateerd nieuws

14.09.23

GRIP ondersteunt ProRail bij juiste dataspoor

ProRail houdt Nederland in beweging. Als beheerder van ons uitgestrekte spoorwegnet van 7000 kilometer bedient zij elke dag meer dan 1 miljoen reizigers met meer dan 6500 treinritten. Om een soepele operatie te blijven waarborgen, slaat ProRail de handen ineen…

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier uw PDF, JPG, JPEG of PNG bestanden (max. 2mb)
    Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?