Technieken

Naast de hoogwaardige technische instrumenten als een digitaal waterpasinstrument, TotalStation en GNNS, waar elke landmeter van ons standaard mee is uitgerust, zijn er ook andere inwintechnieken die onze specialisten in het werkveld gebruiken.

Subdiensten

3D-Laserscannen

Laserscannen behoort tot de standaard meetmethodieken van een modern landmeetkundig ingenieursbureau.

TinyMobileRobot

De TinyMobileRobot is sinds de zomer van 2017 toegevoegd aan de meetinstrumentarium van RPS voor het uitzetten van wegmarkeringen en stuurlijnen.

Amberg meettrolley

De Amberg GRP system FX is de robuuste systeemoplossing voor het verkrijgen van nauwkeurige spoorgeometrie en spoorobjectdata. Hij wordt ingezet voor veeleisende trackmeetwerkzaamheden met hoge productiviteits- en nauwkeurigheidseisen.

Stereo-fotogrammetrie

Een beproefde inwintechniek waar RPS al vele jaren ervaring mee heeft, is stereo-fotogrammetrie. Nauwkeurig karteren van objecten uit actuele luchtfoto's.

Continue monitoring

Met geavanceerde continue monitoring apparatuur heeft RPS al voor diverse projecten deformatiemetingen uitgevoerd om de situatie op de bouwlocatie dag en nacht in de gaten te houden.

Leica Zeno 20

De kracht van ons team Landmeten en Geo-informatie ligt in de samenwerking met andere teams binnen RPS en onze opdrachtgevers. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de projecten waarbij de Leica Zeno 20 wordt ingezet.
RPS gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Voor meer informatie bekijk ons Privacy en Cookiebeleid.