Leica Zeno 20

De kracht van ons team Landmeten en Geo-informatie ligt in de samenwerking met andere teams binnen RPS en onze opdrachtgevers. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de projecten waarbij de Leica Zeno 20 wordt ingezet.

Deze handheld veldcomputer heeft een Android besturingssysteem, waardoor er met de Esri’s Collector App en de Survey123 app maatwerk ontwikkeld kan worden. Zo wordt het een flexibel en uiterst bruikbaar hulpmiddel. Hiermee kunnen onze ecologen, OCE-deskundigen, waterbodemspecialisten én kunstwerkinspecteurs het werk nog efficiënter en beter uitvoeren. In het verleden was men afhankelijk van afzonderlijk ingemeten punten. Deze informatie werd ingeladen in een Collector App en de data ontsloten via telefoon of tablet. Nu is het mogelijk om met bijna landmeetkundige precisie (nauwkeurigheid binnen de 3 cm) eenvoudig en snel tal van inspecties en inventarisatie uit te voeren. Onze specialisten kunnen binnen hun eigen discipline data verrijken met informatie en deze gegevens vastleggen op kaart. Zonder dat ze zich druk hoeven te maken over de nauwkeurigheid, want die zit wel goed. Via het ArcGIS Online Portal worden de ingewonnen data bijna realtime door onze GIS-specialisten op kantoor verwerkt tot geodata en kaartproducten.

Technische gegevens Leica Zeno 20:

  • 3 cm nauwkeurigheid (X,Y,Z)
  • Android besturingssysteem
  • 8 megapixel camera
  • Waterdicht en schokvast

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier uw PDF, JPG, JPEG of PNG bestanden (max. 2mb)
    Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?