Stereo-fotogrammetrie

Een beproefde inwintechniek waar RPS al vele jaren ervaring mee heeft, is stereo-fotogrammetrie. Nauwkeurig karteren van objecten uit actuele luchtfoto’s.

Het softwarepakket Summit Evolution van Datem is ontwikkeld voor het generen van hoge kwaliteit fotogrammetrie- en laserscanningdata.

De jaarlijkse beschikbaarheid van de landelijke stereofoto’s stelt ons in staat om uw dataset te beoordelen op actualiteit, betrouwbaarheid en compleetheid. Mutatiesignalering, karteren en verwerken zijn de dagelijkse werkgangen op ons kantoor in Leerdam. Dankzij meerdere stereo-fotogrammetrie stations kunnen wij snel grootschalige projecten uitvoeren.

Het actualiseren van de BGT, BAG en andere basisregistraties, integratie van de BOR in de BGT of het inventariseren van bijvoorbeeld asbestdaken en zonnepanelen zijn een greep uit de mogelijkheden voor stereo-fotogrammetrie. Onze specialisten laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Zien is geloven past helemaal bij deze inwintechniek.

Technische informatie van stereo-fotogrammetrie:

  • Nauwkeurigheid: 1,5 * grondpixel luchtfoto
  • Luchtfoto’s: geo-gerefereerde TIFF
  • Bestandformaten: alle CAD- en GIS-formaten

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier uw PDF, JPG, JPEG of PNG bestanden (max. 2mb)
    Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?