Opleidingen, trainingen en certificering

De markt rondom bestaand vastgoed is zeer in beweging en ontwikkeling en dat vraag om leergierige mensen met de juiste ervaring en competenties. Deze behoefte is er zowel bij vastgoedeigenaren, adviseurs als ook bij aannemers en servicepartijen. Vooral op het niveau van vastgoedsturing (assetmanagement) als ook het managen en organiseren van het onderhoud (onderhoudsmanagement). De zorg voor beheersing van kwaliteit, risico’s en kosten voor het in stand houden van het vastgoed en realiseren van een duurzaamheidsambitie is alleen met goed opgeleide ervaren mensen te realiseren die optimaal samenwerken.

Samen ontwikkelen

Als RPS willen we graag alle voor de vastgoedmarkt relevante ontwikkelingen nauwgezet volgen en er actief aan bijdragen. Om er ook richting aan te kunnen geven participeren we in diverse onderwijsinstelling, kennis instituten, certificeringsinstellingen, examenbureau en brancheverenigingen. Zoals bijvoorbeeld; normcommissies NEN 2767 en NEN 8026 van Koninklijke NEN, vereniging Consultants Onderhoudsmanagement Onroerend Goed (COMOG), Stichting COMOG Examens Vastgoed (SCEV), Sertum, Hobéon, Nederlands Vastgoedexploitatie Platform (NeVaP), netwerkorganisatie Dutch Green Building Council (DGBC), platform voor Maatschappelijk vastgoed ’Bouwstenen voor Sociaal’. Door dit te doen zijn we voortdurend op de hoogte van actuele ontwikkelingen die van belang zijn voor een duurzame instandhouding van het vastgoed.

Kennis en ervaring delen

RPS werkt vanuit de filosofie ‘zonder kennis te delen, kun je niet vermenigvuldigen’. Als Advies- en ingenieursbureau nemen we dit héél serieus! Onze consultants en adviseurs staan met hun beide benen midden in de praktijk en beschikken over actuele kennis, ervaring en expertise die zij graag inzetten om uw organisatie maar ook u als deelnemer aan trainingen en opleidingen concreet op weg te helpen. Hieronder een overzicht van de opleidingen en trainingen die docenten van RPS verzorgen in samenwerking met een aantal opleidingsinstituten.

RPS-trainingen-en-opleidingen-2
RPS-trainingen-en-opleidingen-2

Samen doceren

Koninklijke NEN, NEN Trainingen

Hiervoor verzorgen onze docenten de ‘Masterclass Vastgoedbeheer; Asset- en onderhoudsmanagement vastgoed’ en de ‘Leergang NEN 2767 inclusief persoonscertificering’.

BOB Opleidingen, training en advies

Hiervoor verzorgen onze docenten de ‘Masterclass Vastgoedbeheer; Asset- en onderhoudsmanagement Vastgoed’ en de ‘Leergangen Vastgoedbeheer inclusief persoonscertificering’ die bestaan uit:

  • Asset- en Onderhoudsmanager Vastgoed
  • Projectleider Beheer en Onderhoud Vastgoed
  • Technisch Beheerder/Opzichter Onderhoud

Hanze Hogeschool

Ook verzorgen we in voor de Hanze Hogeschool den opleiding ‘Bevingsschade en Herstel’ als onderdeel van de ‘Post-hbo Aardbevingen en diepe ondergrond’. Deze gaat over het goed kunnen herkennen en beoordelen van bevingsschade aan gebouwen is van essentieel belang voor alle partijen in het gebied.

Gastcolleges

Ook verzorgen onze adviseurs en consultants regelmatig gastcolleges op diverse hoge scholen en universiteiten.

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier de relevante tekeningen en/of bestanden indien beschikbaar.
    Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?