Opleiding Vastgoedbeheer

Ben je verantwoordelijk voor het vastgoedbeheer van jouw organisatie? De komende jaren wordt een grote transformatie verwacht op het gebied van woningbouw. Bestaande en nieuwe voorraad moet verduurzaamd worden. Hoe je dat gaat doen, hangt af van jullie portefeuille. Van veel beheerders, projectleiders, adviseurs en managers wordt verwacht dat zij gaan werken in een regie-organisatie. Maar hoe dan ook, je blijft als vastgoedorganisatie verantwoordelijk voor het beheerden van de kwaliteit, kosten en risico’s. Dit vraagt om mensen die beschikken over de juiste kennis, kunde en vaardigheden op diverse management niveaus.

Hoofddocentschap leergangen

RPS is hoofddocent van de drie mogelijke opleidingen voor Vastgoedbeheer die zijn te volgen via BOB Opleidingen, training en advies. Afhankelijk van je opleidingsniveau en de keuze die je maakt leer je alle aspecten rondom beheer en onderhoud van vastgoed op jouw niveau. De opleidingen bestaan uit een combinatie van een technisch en theorie gedeelte en aan werken aan je persoonlijke kennis, kunde en vaardigheden. De hieronder weergegeven opleidingen bestaan uit meerdere modules.

Voor de opleidingen ‘Projectleider Beheer en Onderhoud Vastgoed’ en ‘Asset-en onderhoudsmanager Vastgoed’ wordt gebruik gemaakt van het boek voor hoger onderwijs ‘Jellema deel 13; Asset- en onderhoudsmanagement Vastgoed’. Senior Consultant Johan Smit van RPS is coördinerend hoofdauteur van dit boek.

Aantoonbare kennis en competenties

RPS is als voorzitter en bestuurslid tevens betrokken bij de ontwikkelingen en het afnemen van examens van Stichting COMOG Examens Vastgoed (SCEV) die in het verlengde van deze leergangen van BOB Opleidingen worden afgenomen. Met deze certificaten is het voor deelnemers ook mogelijk om zich in te schrijven in het Sertum register. Zo is het voor iedereen in de markt duidelijk aangetoond over welke kennis en competenties u beschikt.

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier de relevante tekeningen en/of bestanden indien beschikbaar.
    Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?