Trainingen NEN 2767

Het belang van een goed opgeleide NEN 2767 Inspecteur is essentieel voor het verkrijgen van een betrouwbaar inzicht in en advies over de technische onderhoudsstaat van het vastgoed. De docenten van RPS zijn doordat ze ook participeren in de NEN 2767 normcommissie en betrokken zijn bij de persoonscertificering goed in staat om deelnemers op het vereiste kennisniveau te brengen.

Hoofddocentschap leergangen

RPS is hoofddocent van de leergang voor NEN trainingen en de docenten van RPS leveren een bijdrage aan het uitleggen en beheersen van de Methodiek NEN 2767 en het toepassen daarvan in meerjarenonderhoudsplannen en prestatiecontracten. De leergang NEN 2767 van NEN Trainingen bestaat uit meerdere modules.

Persoonscertificering

RPS is tevens als voorzitter en bestuurslid betrokken bij de ontwikkelingen en het afnemen van examens van Stichting COMOG Examens Vastgoed (SCEV) die in het verlengde van deze leergang voor Inspecteurs van NEN Trainingen worden afgenomen. Met deze certificaten is het voor deelnemers ook mogelijk om zich in te schrijven in het Sertum register. Zo is het voor iedereen in de markt duidelijk aangetoond over welke kennis en competenties u beschikt.

Johan-Smit-Provada-2019
Johan-Smit-Provada-2019

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier de relevante tekeningen en/of bestanden indien beschikbaar.
    Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?