Project- en informatie management

Totaal oplossing voor uw vastgoedvraagstuk.

Als gebouweigenaar of gebouwbeheerder komt er veel op u af bij een (ver)bouwproject. Goed projectmanagement is vereist. U krijgt immers te maken met verschillende disciplines. Van bouwkunde tot installatietechniek en van asbest tot brandveiligheid. Wij hebben alle expertises in huis om te komen tot één totaaloplossing voor uw vastgoedvraagstuk. Zo leiden wij u door een complex proces van belangen, kosten, techniek en procedures.

Ron Termeer

Van ambitie naar einddoel

Of het nu gaat om projecten binnen de nieuwbouw, verbouw, renovatie of het regisseren van onderhoud. Projectmanagement begint bij het bepalen van uw drijfveer en ambitie. Heeft u dat inzichtelijk? En kent u de juiste weg om dat te realiseren? Bouwprojecten worden groter en complexer. U moet ze in een korter tijdsbestek realiseren. Heeft u daarvoor de capaciteit en technische kennis in huis? En hoe houdt u tegelijk overzicht en zorgt u voor sturing?

Bekende route

Wij krijgen energie van deze vragen. Vanuit onze passie voor vastgoed hebben wij één doel. Bijdragen aan het gericht omgaan met vastgoed, zodat u de juiste besluiten neemt. Op basis van jarenlange ervaring vertellen we u namelijk precies welke route werkt en waar de knelpunten zitten. U kunt bij ons terecht voor:

Totaaloverzicht

U kunt binnen uw project te maken krijgen met allerlei disciplines die van invloed zijn op het welslagen van uw ambitie. Denk aan:

Wij hebben hiervoor alle expertise in huis. Daarmee spelen we niet alleen snel in op de laatste ontwikkelingen. Ook bent u verzekerd van een partner die altijd een totaal overzicht heeft over uw bouwproces. Zo houdt u altijd grip op de zaak.

Duurzame relaties

Binnen onze aanpak staat het aangaan van duurzame relaties centraal. Als sparringpartner van opdrachtgever en aannemer geloven wij in de kracht van samenwerking op basis van een persoonlijke, pragmatische en daadkrachtige aanpak. Een aanpak die aanspreekt bij onze gerenommeerde klanten. Samen kiezen wij voor kwaliteit, loyaliteit en gerichte samenwerking.

Subdiensten

Bouwprojectmanagement

Bouwprojectmanagement of Bouwmanagement is de organisatie van huisvestings- en bouwprojecten. Onze projectmanagers adviseren vanaf de initiatieffase tot en met de oplevering in nieuwbouw, renovatieprojecten, revitalisatie van gebouwen en verbouwingsopgaves.

Directievoering en toezicht

De ogen en oren van de opdrachtgever op de bouwplaats. Met oog voor kwaliteit, efficiency, geld en tijdige levering zijn onze bouwplaatsmanagers betrokken en actief.

Sloopmanagement

Staat u voor de opgave een gebouw te slopen? RPS heeft alle disciplines in huis om u te ondersteunen bij het voorbereiden, aanbesteden en ondersteunen van sloop- en asbestsaneringsprojecten. Van strategisch advies en specialistisch onderzoek tot de dagelijkse aansturing van betrokken partijen. Zo houdt u grip op het proces en komt u niet voor verrassingen te staan.

Vastgoeddossier Online

Met Vastgoeddossier Online behoort het zoekraken van waardevolle documenten over uw vastgoed tot het verleden. De online toepassing slaat uw vastgoedinformatie centraal en gestructureerd op. Ook ondersteunt zij u bij het efficiënt beheren daarvan. U bent met Vastgoeddossier Online verzekerd van de juiste informatie op momenten dat het nodig is.
RPS gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Voor meer informatie bekijk ons Privacy en Cookiebeleid.