Projectmanagement

Effectief projectmanagement is fundamenteel voor het succes van elk project. Zonder dit lopen projecten het risico te mislukken of niet te voldoen aan de aspiraties van uw bedrijf. Naarmate projecten complexer worden, nemen ook de bijbehorende risico’s toe. Effectief management kan deze niet alleen helpen beheersen, maar ook nieuwe kansen realiseren. Onze ervaren experts helpen u om deze kansen te omarmen door ze te verbinden met de expertise en middelen die nodig zijn om projecten op tijd en binnen het budget te leveren.

Onze experts zijn in staat u op de essentiële disciplines pragmatische inzichten te geven. Zij helpen u met het ontwikkelen van een eigen visie op de aanpak en focus op uw projectdoelen. Gericht op het concreet vormgeven van een totaal integraal projectplan met een eventueel gefaseerde aanpak en een doelmatig en realiseerbaar programma van eisen. Al dan niet ondersteund met een gerichte benadering door risicomanagement. Door aan deze plannen voor uw vastgoedobject prioriteiten toe te kennen in relatie tot uw lange termijn vastgoedvisie bent u in staat de juiste dingen te doen op het goede moment.

Specialistische kennis en ervaring

Succesvol projectmanagement vraagt om specialistische kennis, kunde en inzicht en een procesmatige benadering en aanpak, zodat alle kansen worden benut en projectrisico’s worden beheerst. U krijgt immers te maken met verschillende kostenaspecten, wensen en belangen, vakdisciplines en technologische en maatschappelijke ontwikkelingen.

Op basis van onze jarenlange ervaring vertellen we u precies welke route werkt en waar de eventuele knelpunten of risico’s zitten. Als sparringpartner van u als opdrachtgever en de aannemer geloven wij in de kracht van samenwerking op basis van een persoonlijke, pragmatische en daadkrachtige aanpak. Zo leiden wij u door een complex proces van belangen, kosten, techniek en procedures en zorgen wij voor een optimale beheersing van de projecten en leveren we precies dat op, wat met u is afgesproken

Onze expertise

  • Projectmanagement bestaande bouw
  • Sloopmanagement

Gerelateerd nieuws

01.10.21

Waarde creëren uit afvalstromen

Slopen is creëren. Zeker als je de materialen en grondstoffen voor nieuwbouw uit de bestaande gebouwen haalt. In Schoonhoven begeleidt RPS de gemeente Krimpenerwaard volgens dit motto bij de circulaire ontmanteling en wederopbouw van het Schoonhovens College en sporthal De…

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier uw PDF, JPG, JPEG of PNG bestanden (max. 2mb)
    Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?