Specialistische analyses

Bent u op zoek naar één loket voor elke analysevraag? Een partner die streeft naar de hoogste kwaliteit voor specialistische analyses? RPS beheert en ontwikkelt al decennialang een wereldwijd netwerk van eigen en contract-laboratoria. Wij kunnen elke specialistische analyse voor u plaatsen. Op elke vraag krijgt u snel een helder antwoord.

Uitbesteden
We beantwoorden dagelijks een enorme variatie aan analysevragen. Veel van deze analyses voeren we uit binnen onze eigen laboratoria. Analyses die buiten ons specialisme vallen, brengen we onder bij één van de internationale contractlaboratoria waarmee RPS samenwerkt.

Eén prijs structuur
Zodra een opdracht is aangenomen draagt RPS zorg voor het gehele analysetraject. Van logistiek en levertijdbewaking tot rapportage en monsteropslag. U bent verzekerd van ervaren laboratoria met ervaren laboranten en een heldere ‘één prijs structuur’.

Snelle en betrouwbare analyses
De voordelen op een rij:

  • Eén loket voor elke analysevraag;
  • De hoogste kwaliteit en (lever)betrouwbaarheid;
  • Wereldwijd netwerk van laboratoria;
  • Snelle logistieke afhandeling.

Kwaliteitsborging
De laboratoria van RPS werken volgens een kwaliteitssysteem dat uitgaat van de hoogste kwaliteitsnormen. Zij voldoen aan de criteria die zijn vastgelegd in NEN-EN-ISO/IEC 17025, NEN-EN-ISO/IEC 17020 en ISO 9001. Een overzicht van onze accreditaties vindt u ook terug op de site van de Raad voor Accreditatie onder registratienummers L192 en I143.

SPECIALISTISCHE ANALYSES