Spoormaatvoering

Op het juiste spoor met betrouwbare data en een snelle doorlooptijd.

Veiligheid en tijdsdruk vormen essentiële kernpunten bij uw spoorproject. U moet dus kunnen vertrouwen op spoormaatvoerders die hun vak verstaan. Onze specialisten kennen de weg binnen de spoorwereld. Weten uit ervaring dat accuraat werken en een flexibele houding onmisbaar zijn voor het slagen van uw project. Combineert u die aanpak met de inzet van onze universele meettrolley? Dan bent u verzekerd van betrouwbare data en een snelle doorlooptijd. Daarmee zetten we u op het juiste spoor.

Jurgen Slijkerman

Spoormaatvoering in alle facetten

RPS heeft alle disciplines binnen spoor en lightrail maatvoering in huis. Van nulmeting en spoormaatvoering tot aan oplevering van uw project. Steevast conform de richtlijnen van de opdrachtgever. Wij zijn uw partner bij:

  • Inmeten van spoor, wissels en overwegen voor ontwerp en nulsituatie
  • Maatvoering van spoor, wissels , bovenleiding en overwegen
  • Aanleg, berekening en rapportage primaire en secundaire grondslag
  • Scannen van spoorspecifieke objecten (PVR)
  • Monitoring spoor

Snel resultaat

Uw specifieke meetwensen staan centraal binnen onze aanpak. De resultaten moeten snel en accuraat voorhanden zijn. Die uitdaging vullen we voor u in met een universele meettrolley met modulaire systeemcomponenten. Met deze toepassing voeren we 0-metingen uit en genereren we data voor de stopmachine of revisiemetingen. Zo legt u het tracé aantoonbaar op de juiste maat.

Flexibel

Capaciteitsproblemen behoren tot het verleden. Een ervaren pool van spoormaatvoerders, werkvoorbereiders en projectleiders nemen u het werk uit handen. Ook in het weekend, avond of nacht. Uiteraard inclusief borging van overdracht en de back-up van medewerkers die beschikken over de benodigde veiligheidscertificaten (VCA en Digitaal Veiligheidspaspoort). Daarnaast zijn wij BTR-gecertificeerd.

Spoormaatvoering

RPS gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Voor meer informatie bekijk onze disclaimer.