Tekenen en modelleren

Wilt u het rendement van uw vastgoed vergroten? Dan is goed tekeningmanagement essentieel. Voor het maken van beslissingen wilt u immers snel beschikken over de juiste en actuele informatie. Wij ondersteunen u bij het digitaal opzetten en up-to-date houden van uw tekeningenbestand. Zo blijft u in controle met uw vastgoed en heeft u alle pijlers in handen voor het beste resultaat.

Inmeten en opnemen van gebouwen tot het digitaliseren en up-to-date houden van uw (bouw) tekeningen.

Uw organisatie kan snel effectieve stappen maken met tekeningenbeheer. Vaak zijn tekeningen nog niet helemaal gedigitaliseerd of liggen ze verspreid over verschillende fysieke locaties. Onze dienstverlening varieert van het inmeten en opnemen van gebouwen tot het digitaliseren en up-to-date houden van uw (bouw) tekeningen.

Wij digitaliseren al uw tekeningen volgens een tekenprotocol en zetten uw tekeningenbestand deskundig op. Dit doen we met moderne CAD software en deskundige tekenaars. Daarmee blijven uw tekeningen in professionele handen en houdt u controle op de verwerking van de mutaties in de diverse tekeningen.

Overzichtelijke meetstaat

Wilt een pand verhuren of verkopen? Dan wilt u het aantal m² inzichtelijk hebben voor het huur of koopcontract. Als lid van Vereniging De Vierkante Meter en uit gesprekken met opdrachtgevers weten wij waar een NEN 2580 meetrapport (conform de NTA 2581 norm) aan moet voldoen. Zo helpen wij u aan een overzichtelijk en leesbaar meetcertificaat met een scherpe visualisatie van de plattegrondtekeningen.

RPS_tekeningmanagement-digitaliseren-1
RPS_tekeningmanagement-digitaliseren-1

RPS tekeningmanagement kan u ondersteunen bij:

  • Scan- en digitaliseerwerkzaamheden
  • Opstellen van gebruiksvergunningen
  • Gebruikersmeldingen
  • NEN1414 ontruimingsplattegronden
  • 3D meet- en tekenwerk
  • Laserscanners en Revit

Gerelateerd nieuws

09.05.19

RPS schaart zich bij beste aanbieders NEN2580-meetrapporten

RPS heeft het certificaat van ‘Erkenning voor Oppervlaktebepaling NEN2580 en NTA 2581’ ontvangen. Hiermee voldoet zij aan de meest strenge kwaliteitseisen voor het uitvoeren van vloeroppervlaktebepalingen van gebouwen in Nederland. Francois Zegvaard, projectleider tekening- en informatiemanagement bij RPS, toont zich…

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier uw PDF, JPG, JPEG of PNG bestanden (max. 2mb)
    Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?