Vastgoedbeheer en onderhoudsadvies

Als eigenaar of beheerder komt er veel op u af bij het beheer en onderhoud van uw vastgoed. Wat is het beste moment om het onderhoud uit te voeren? Op welke wijze en tegen welke investering. Bij ons kunt u terecht voor het antwoord op deze vragen. Met een multidisciplinair team beheersen we alle facetten binnen de exploitatie-, beheer- en onderhoudsfase. Zo werken we samen met u aan een stevig fundament voor het duurzaam en veilig beheren van uw vastgoed.

Assetmanagement
Uw bedrijfsproces staat centraal binnen onze aanpak. Optimale afstemming met uw beleid is vereist. Door risicobeheer te koppelen aan uw bedrijfsstrategie borgt u de waardecreatie van uw vastgoed. Wij ondersteunen u niet alleen bij het maken van die vertaalslag. Ook helpen we u bij de samenwerkingsovereenkomsten op basis van prestatieafspraken. Dit doen we met een mix van ervaren asset-, project- en contractmanagers. Daarnaast werken we samen met partners. Een ijzersterke combinatie van denk- en doekracht.

Eén-loket functie
Binnen onze dienstverlening focussen we op het krijgen van integraal inzicht in het beheer- en onderhoudsmanagement van bestaand vastgoed. Dit uit zich vooral in de multidisciplinaire aanpak van projecten. Een ervaren team begeleidt u met de volledig scoop van vastgoedvraagstukken:

  • Formuleren van onderhoudsbeleid
  • Opstellen prestatieovereenkomsten
  • Bepalen (technische) gebouwkwaliteit
  • Meerjarenonderhoudsprognoses
  • Samenstellen aanbestedingsdocumenten
  • Organiseren aanbesteding
  • Trainingen

Vastgoed in beeld
Relevante en actuele vastgoedinformatie is cruciaal voor goed vastgoedbeheer. Met Vastgoeddossier Online krijgt u 24/7 inzicht in de technische staat, kosten, risico’s van uw vastgoed. U slaat uw data eenduidig en centraal op in dit digitaal gebouwinformatie systeem. Het zoekraken van waardevolle rapporten en tekeningen behoort daarmee tot het verleden. Bovendien zorgt u met Vastgoeddossier Online dat uw data actueel blijft. Dat vergemakkelijkt planmatig onderhoudsbeheer en komt van pas bij het integraal uitbesteden van beheer- en onderhoud in prestatiecontracten. Dat maakt werken efficiënt en plezierig.

DOWNLOADS

Alleen sturen op conditiescore schiet in praktijk tekort
Effectief vastgoedbeheer met ISO 55000
Totaaloplossing vastgoedbeheer

Vanuit de wildgroei aan diversiteit in onderhoudsplanningen, waar u als gebouweigenaar in het verleden mee geconfronteerd werd, is de afgelopen jaren de behoefte ontstaan aan een uniforme vastlegging van de conditie van bouw- en installatiedelen. De norm NEN 2767 “Conditiemeting van bouw- en installatiedelen” voorziet in deze behoefte.

> NEN 2767 Conditiemeting

Bent u al bekend met de vernieuwde NEN 2767 trainingen en de ‘Masterclass en opleiding Vastgoedbeheer: Asset- en onderhoudsmanagement vastgoed’? Op basis van NEN 2767 en het boek Jellema deel 13 ‘Asset- en onderhoudsmanagement vastgoed (2016)’ voor het hoger onderwijs vormen ze de belangrijkste ingrediënten voor een nieuw en verbeterd cursusaanbod.

> Leergang NEN 2767

VASTGOEDBEHEER EN ONDERHOUDSADVIES