Vastgoedinformatiemanagement

Heeft u de informatie binnen uw vastgoedportefeuille op orde? Voorkom risico’s en onnodige kosten door gebrek aan inzicht. Dat leidt tot inefficiënt beheer en onderhoud. Wij adviseren vastgoedeigenaren bij het opzetten en managen van vastgoedinformatie. Zo beschikt u altijd over de juiste informatie op het juiste moment.

Inzicht en overzicht
Informatie up-to-date en beschikbaar houden is een tijdrovende en intensieve taak. U heeft een veelvoud aan bronnen en documenten. Soms wordt de beschikbare data te laat, of helemaal niet teruggevonden. Onze adviseurs maken het dagelijks mee in de praktijk. Zij kennen niet alleen de valkuilen en knelpunten. Ook weten zij precies hoe daarop in te spelen. Het geheim? Gericht advies over de aanpak in combinatie met onze pragmatische ICT-toepassing Vastgoeddossier Online.

Gestructureerde aanpak
We helpen u vanuit uw huidige situatie op weg naar een visie over het managen van uw vastgoedinformatie. Met een concreet plan van aanpak (PLAN) komen we vervolgens tot een systematische invulling van de opbouw van uw vastgoeddossier. Zo neemt u de juiste beslissingen voor complete, relevante en actuele informatie. U komt dus niet voor verrassingen te staan bij het voldoen aan normen, voorschriften en wet- en regelgeving.

Vastgoedinformatiemanagement is een doorlopend proces, waarbij regelmatige terugkoppeling naar de doelstellingen noodzakelijk is om te zorgen dat de aanhaking bij uw primaire processen gewaarborgd blijft.

Met Vastgoeddossier Online behoort het zoekraken van waardevolle documenten over uw vastgoed tot het verleden. De online toepassing slaat uw vastgoedinformatie centraal en gestructureerd op. Ook ondersteunt zij u bij het efficiënt beheren daarvan. U bent met Vastgoeddossier Online verzekerd van de juiste informatie op momenten dat het nodig is.

> Vastgoeddossier Online

VASTGOEDINFORMATIEMANAGEMENT