Informatiemanagement

Structuur, inzicht en overzicht van uw vastgoedinformatie zorgt voor een essentiële basis voor vastgoedbeheer. Wij ondersteunen gebouweigenaren en gebouwbeheerders bij het inventariseren, structureren en beheren van die informatie. Dat doen we op basis van ruime praktijkervaring en bewezen pragmatische ICT-toepassingen. Zo beschikt u altijd over de juiste informatie op de juiste momenten en verhoogt u de efficiëntie van uw vastgoedmanagement.

Vastgoedinformatie actueel en beschikbaar houden is een tijdrovende en intensieve taak. U heeft een veelvoud aan bronnen van fysieke documenten en digitale informatie. Wie in uw organisatie is waarvoor bevoegd en verantwoordelijk en hoe wordt dit aangestuurd en is dit geborgd in systemen? Wie houd het actueel? Gebrek aan structuur, inzicht en overzicht ligt op de loer. Soms wordt de beschikbare data te laat of zelf helemaal niet teruggevonden.

Actueel in- en overzicht

Onze experts hebben veel ervaring met het daadwerkelijk ordenen, structuren, digitaliseren van diverse soorten vastgoedinformatie en het inrichten van een vastgoedmanagement en beheersysteem. Om te komen tot een actueel in integraal in- en overzicht geloven wij in de kracht van maatwerk in combinatie met automatisering. Daarvoor is kennis nodig over de wijze waarop een systeem moet worden ingericht en welke documentencoderingsstructuur wordt afgesproken, evenals inhoudelijke kennis om de kwaliteit en de relevantie te kunnen vaststellen.

Onze expertise

  • Opstellen informatiebeheerprotocol.
  • Digitaliseren en opschonen van vastgoedinformatie.
  • Ondersteuning van softwareselectie en inrichten en vullen van het beheersysteem.
  • Vastgoeddossier Online
  • Tekeningbeheer

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier uw PDF, JPG, JPEG of PNG bestanden (max. 2mb)
    Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?