Vastgoeddossier Online

Het digitaal (online) beschikbaar hebben van vastgoedinformatie bespaart veel ruimte. Digitale documenten zijn voor u en uw collega’s eenvoudig te vinden en toegankelijk. Het beheer van deze digitale documenten is essentieel voor uw beheer- en onderhoudsproces. Voor het maken van beslissingen wilt u immers snel beschikken over de juiste en actuele informatie. Ons Vastgoeddossier Online biedt een laagdrempelige en gemakkelijke invulling van deze behoefte.

In veel vastgoedorganisatie behoort het opzoeken of opnieuw opstellen van informatie tot de dagelijkse praktijk. Hierdoor ontstaan onnodige risico’s in de bedrijfsvoering, maar worden ook onnodige kosten gemaakt. Wanneer u zelf geen software heeft om uw vastgoedinformatie te faciliteren biedt het ‘RPS Vastgoeddossier Online’ uitkomst. Uw documenten worden eenduidig en centraal opgeslagen in deze digitale (cloud)omgeving.

Eenduidige inrichting

Wij richten het Vastgoeddossier Online zodanig voor u in dat een optimale aansluiting met uw processen geborgd is. Dit gebeurt aan de hand van een boomstructuur en beheer- en autorisatieafspraken. Onze deskundigen hebben een standaard vertrekpunt voor deze structuur vastgesteld, gebaseerd op NEN 2633. De nadruk ligt op het registreren en beheren van informatie.

RPS Vastgoeddossier Online

Ons team van programmeurs en inhoudelijk deskundigen heeft dit systeem zelf ontwikkeld in samenwerking met klanten. Met eigen programmeurs vertalen we uw wensen en behoeften in maatwerkoplossingen. Benut ons Vastgoeddossier Online als oplossing voor vastgoedinformatiemanagement of als project informatiemanagementsysteem. Zo heeft u de beheerinformatie of projectinformatie gestructureerd opgeslagen in één systeem. In 4 stappen heeft u een digitale omgeving voor al uw vastgoedinformatie als basis voor efficiënt asset- en onderhoudsmanagement.

Onze expertise

  • Definiëren mappenstructuur
  • Documenten uploaden
  • Inrichten gepersonaliseerd dashboard
  • Beheer van inloggegevens
  • Technische ondersteuning en maatwerkoplossingen

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.