BaggerBase

Heeft u genoeg van ad hoc en reactief baggeren? Worden problemen onder water vaak pas inzichtelijk als het te laat is? Met BaggerBase krijgt u weer zicht onder water. De gebruiksvriendelijke applicatie ondersteunt u bij het op orde houden van uw watersysteem. Het programma rekent voor welke watergangen niet meer voldoen aan hun eisen. Zo plant u onderhouds- en beheerprojecten efficiënter en doelgerichter in. Wat levert u dat op?

Uitgangspunten in beeld

Goed inzicht in uw watersysteem is essentieel voor het plannen van projecten. BaggerBase brengt de ligging, afmetingen en details van uw watergangen in beeld. Daarmee komt de oplossing tegemoet aan de vraag vanuit de markt om hoeveelheden en kwaliteit inzichtelijk te berekenen. Zo ondersteunt de toepassing u bij het bepalen van de uitgangspunten voor uw beheer en onderhoud. U volgt het gehele beheerproces door uw jaarplanning in te delen in projecten. Met het automatisch im- en exporteren van resultaten behoort het handmatig invoeren van data tot het verleden.

Effectieve onderhoudsplanning

BaggerBase rekent prognoses door waarmee u meerdere scenario’s voor een meerjarenplanning kunt maken. Schuif met de watergangen in de planning en zie direct wat voor invloed dat heeft op de meerjarenplanning. Op basis van die informatie pleegt u pro-actiever onderhoud, maakt u gerichter keuzes en speelt u adequater in op knelpunten. Daarmee creëert u tijdwinst en bespaart u kosten.

Gebruiksvriendelijk

Met BaggerBase heeft u altijd een stok achter de deur voor het op orde houden van uw gegevens. Het programma is simpel van opzet en flexibel in te richten. BaggerBase zorgt ervoor dat u uw eigen data kan blijven gebruiken die tevens uitwisselbaar zijn met andere partijen. U kunt inloggen op de door u gewenste locatie en tijdstip. Bovendien bouwt u tegelijkertijd een projecthistorie op die van pas komt bij het nemen van beleidsbeslissingen. Zo bent u optimaal voorbereid op de toekomst.

RPS-Baggerbase
RPS-Baggerbase

Voordelen op een rij

  • Visualiseren in GIS
  • Automatische import
  • Import en export met standaardbestanden
  • Diverse rapportagemogelijkheden
  • Betaalbaar
  • Gebruiksvriendelijk

Gerelateerd nieuws

29.09.20

RPS gaat monstercampagne aan met Havenbedrijf Rotterdam

Het Havenbedrijf Rotterdam en Rijkswaterstaat werken de komende jaren met RPS aan het op diepte houden van de havens en vaarwegen in de mainport Rotterdam. Het advies- en ingenieursbureau heeft het raamcontract gegund gekregen voor de monstername, analyse en advisering…

01.10.20

Ramon Heeres houdt Rotterdamse haven bevaarbaar

Werken aan Nederlands grootste en meest uitdagende monstercampagne. Voor waterbodemspecialist Ramon Heeres is dit werkelijkheid na de definitieve gunning van de raamovereenkomst aan RPS. Hij zorgt er in het dynamische Rotterdamse havengebied voor dat er gebaggerd kan blijven worden. Want…

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier uw PDF, JPG, JPEG of PNG bestanden (max. 2mb)
    Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?