BaggerOnline

Mis als gemeente of waterschap geen moment van de status van uw baggerwerkzaamheden. Met de interactieve kaartapplicatie BaggerOnline registreren betrokken partijen alle baggertaken in een online platform. Dat zorgt niet alleen voor een soepele en eenduidige communicatie. Het geeft ook real-time inzicht in de laatste stand van zaken. Zo krijgt u grip op de planning en werkt u aan gedegen dossieropbouw. Kortom, het recept voor doeltreffend baggerbeheer.

Real-time inzicht

Van de kwaliteit, kwantiteit en bestemming van het te baggeren materiaal tot aan het real-time volgen van de grondstromenbalans. BaggerOnline registreert alle activiteiten rondom uw baggerwerk en geeft direct inzicht in de voortgang. De interactieve kaartapplicatie slaat alle registraties op in de Cloud die het vervolgens deelt met andere gebruikers.

Snel, soepel en foutloos

Met BaggerOnline maakt u de eerste slag bij het inwinnen van data. De betrokken medewerkers werken niet meer met papieren kaarten, maar trekken het veld in met een tablet of smartphone. Zij voeren de peilhoogten en aanverwante opmerkingen rechtstreeks in op een geografische kaart die gekoppeld is met het GIS-systeem waarop de watergangen staan afgebeeld.

BaggerOnline maakt hiervoor gebruik van het platform ArcGIS Online dat we voor u inrichten. Elke medewerker ziet en werkt met dezelfde informatie binnen de toepassing. Dat betekent meer snelheid en een soepele, foutloze dataoverdracht.

Eenvoudig

Het verzamelen van nauwkeurige ruimtelijke informatie met de tablets was nog nooit zo eenvoudig. We koppelen de XYZ-gegevens direct aan het Leica Zeno systeem. Dit systeem met robuuste, flexibele en eenvoudig te gebruiken smartantenne maakt gebruik van RTK-technologie en past Precise Point Positioning (PPP) toe. Zo maakt het nauwkeurige datacollectie mogelijk in real-time, zelfs op de meest veeleisende locaties en zonder dat een mobiele gegevensverbinding nodig is.

Eenduidig

De tweede slag maakt u bij het verwerken van de data. BaggerOnline heeft een directe koppeling met BaggerProfiel. U leest de ingewonnen data in het veld direct in BaggerProfiel in. Daarmee toetst u automatisch of een watergang gebaggerd moet worden, of nog een cyclus meekan. Elke medewerker doet dat voortaan op dezelfde manier. Wel zo prettig bij efficiënt en effectief baggerbeheer.

RPS-baggeronline-tool
RPS-baggeronline-tool

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier uw PDF, JPG, JPEG of PNG bestanden (max. 2mb)
    Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?