Kade verbeteren

Deadlines en verschillende belangen zorgen bij elke kadeverbetering voor nieuwe uitdagingen. Omvangrijke programma’s domineren de werkzaamheden. Hoe blijft u als waterschap of aannemer ‘in control’? Met een pragmatische aanpak helpen wij u bij het vlot en volgens planning realiseren van uw projecten. Zo werken wij voor u aan veilige en bereikbare kades. Binnen de gestelde projectkaders en gedragen door uw omgeving.

Van toetsen tot beheer

Want RPS voelt zich thuis op de grens van land en water. Juist daar waar het gaat om het versterken van kades komt de praktische kennis van onze adviseurs naar voren. We voeren conditionerende onderzoeken uit en geven advies. Van toetsen tot beheer van kadeverbeteringen en van projectvoorbereiding tot directievoering. Volgens een traditioneel of via een prestatiegerichte contractvorm. Altijd met een kosten-, milieu- en omgevingsbewuste aanpak. Daar kunt u ons op afrekenen.

Oog voor omgeving

Een kadeverbeteringstraject staat niet op zichzelf. U heeft bijvoorbeeld ook te maken met natuurontwikkeling en recreatie. Wij beschikken over specialisten die daar alles van weten. Dankzij intensieve samenwerking met onze landmeters voeren wij ook (deformatie-) en onafhankelijke (Quantity Survey) metingen uit voor de veiligheid van uw inwoners. Met een bewezen aanpak op het gebied van omgevingsmanagement zijn wij het aanspreekpunt voor uw inwoners. Zo zorgen wij bovendien voor afstemming op en met uw omgeving. Regelmatig organiseren wij hiervoor bewonersavonden en keukentafelgesprekken.

Met moderne technieken

Wij geloven in de kracht van geo-informatie. Daarom maken we voor de inspectie- en leggerwerkzaamheden gebruik van de meest moderne technieken. Zo ondersteunt Digispectie u bij het digitaal en uniform vastleggen van waargenomen schade aan waterkeringen. Voor het ontwerp en rekenprocessen bieden 3D en BIM uitkomst. RPS werkt er dagelijks mee.

Verlengstuk

Voor het realiseren van uw projectdoelen staat samenwerking bovenaan onze actielijst. Wij sturen erop aan uw (toekomstige) beheerder(s) en gebruikers vroegtijdig bij het kadeverbeteringsproject te betrekken. Daarmee komen alle gebiedskennis, ervaringen en wensen samen. Die input brengen wij vervolgens van denken naar doen. Met één vast aanspreekpunt, zodat flexibiliteit en een persoonlijke aanpak gewaarborgd is. Opereren als verlengstuk van uw organisatie of op afstand? Wij geven er graag invulling aan.

RPS_kadeverbeteren-2
RPS_kadeverbeteren-2

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier uw PDF, JPG, JPEG of PNG bestanden (max. 2mb)
    Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?