Wegmarkeringen uitzetten

Met de Tiny-robot ondersteunen we u bij het snel en doeltreffend met het uitzetten van (weg)markeringen. U bespaart niet alleen op de inzet van personeel, maar wint ook tijd in het uitvoeringstraject. Bovendien bent u bij het uitzetten van markeringen altijd verzekerd van strakke, rechte lijnen. Laat u overtuigen van de meerwaarde van uw nieuwe geautomatiseerde maatvoerders-assistent.

Voor elke gelijkmatige ondergrond
De Tiny-robot markeert precies, snel en veilig. Zo gebruiken onze landmeters de automatisch aangestuurde robot op elke gelijkmatige ondergrond. Hij voert de coördinaten in en de toepassing gaat aan het werk. De verfstreeplengte en tussenruimte zijn instelbaar.
Met behulp van de controller is het ook mogelijk handmatig te markeren. De landmeters van RPS vervoeren de Tiny-robot zelf in de auto. Er hoeft dus geen speciaal transport in het werkvak gereden te worden.

Bouw voorsprong op bij slecht weer
Daarnaast vormen slechte weersomstandigheden geen belemmering meer bij de uitzet van markeringen. De Tiny-robot is een lichtgewicht. Hij kan daardoor kort op de asfaltset rijden. Zo laat hij in tegenstelling tot de traditionele manier van markeren met drie betrokken personen geen sporen achter in het asfalt achter. U bouwt met slecht weer dus altijd een voorsprong op.

Spoormaatvoering
RPS is één van de eerste partijen die in Nederland werkt met de Tiny-robot. Niet alleen voor wegenbouwkundige projecten, maar ook voor spoormaatvoering. Daarnaast is de toepassing onder meer inzetbaar bij maaivelds- en hoogtemetingen, het raaien van dwarsprofielen en markeren van lampen op vliegvelden.

Tiny-robot

  • Robot voor het uitzetten van markeringen
  • Display met details en status
  • Compatibel met diverse apparatuur
  • Ondersteunt Dxf, LandXML en CSV- formaat
  • Markeert op één batterij tot 16 kilometer aan lijnen en bochten.

Geo-informatie loopt als een rode draad door uw organisatie. De basisgegevens moeten perfect zijn, anders ontbreekt het fundament voor vervolgstappen. Dit kan voor uw bedrijfsvoering tot grote (financiële) risico’s leiden. Het verzamelen, ordenen en analyseren van data ligt aan de basis van ons bestaan. Toepasbaar voor objectieve adviezen en doelmatige oplossingen waarmee u verder kunt.

> Landmeten en geo-informatie

WEGMARKERINGEN UITZETTEN