WELL-Certificering

De investering naar gezonde en comfortabele gebouwen neemt toe. Maar hoe realiseer je zo’n gebouw waarin mensen met plezier verblijven? En is dat aan te tonen? Met het toepassen van WELL Building Standard stellen we uw medewerkers centraal in het ontwerp en maken we gezondheid meetbaar.

WELL-certificaat

WELL is een systeem voor het meten, certificeren en monitoring van de gebouwde omgeving op elementen die impact hebben op de gezondheid en het welbevinden van de mens. De werking van WELL is vergelijkbaar met BREEAM. Door te voldoen aan de WELL-eisen realiseert u productievere en gelukkigere medewerkers en een lager ziekteverzuim. Daarnaast biedt het certificaat kansen in de aanwas naar nieuw personeel.

Haalbaarheidsonderzoek

In het traject bepalen we met een haalbaarheidsonderzoek eerst de haalbaarheid van WELL (Silver, Gold of Platinum) binnen uw gebouw. Is dat niet haalbaar, dan kijken we samen welke onderdelen uit de systematiek wel haalbaar zijn. Die vertalen we voor u in gezondheidsbevorderende maatregelen.

Regisseur

Is een WELL-certificering wel haalbaar, dan maken we afspraken voor het vervolg. Tijdens dit proces voegen wij een WELL AP (expert) aan het ontwerpteam toe. Deze expert stuurt het projectteam aan de hand van tien categorieën: lucht, water, voeding, licht, vitaliteit, comfort, geluid, temperatuur, materialen en geest.

Verder voeren we specialistische onderzoeken uit voor verschillende features binnen de WELL systematiek.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienst; WELL? Bekijk dan snel de folder of neem vrijblijvend contact met ons op.

RPS_WELL_ceritifcering_2
RPS_WELL_ceritifcering_2

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier uw PDF, JPG, JPEG of PNG bestanden (max. 2mb)
    Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?