Chemische analyse

Luchtanalyses

Onze geaccrediteerde laboratoria zijn volledig ingericht op het uitvoeren van luchtanalyses voor de binnen- en buitenomgeving. Daarmee waarborgen wij optimale kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij maken gebruik van gevalideerde analyse- en onderzoeksmethoden voor arbo- en milieuwetgeving. U krijgt een heldere rapportage met concrete aanbevelingen voor verbetering.

Korte doorlooptijd

In tegenstelling tot andere laboratoria voeren wij de metingen en analyses in eigen beheer uit. Onze werkwijze kenmerkt zich door dubbele controles, korte doorlooptijden en flexibiliteit. We maken gebruik van genormeerde bemonsteringstechnieken. Ook voldoen onze laboratoria aan de accreditatiecriteria voor testlaboratoria, zoals vastgelegd in NEN-EN-ISO/IEC 17025. Onze geaccrediteerde verrichtingen kunt u inzien op www.rva.nl onder scope nummer L192.

Spoedanalyse

Bij ons bent u verzekerd van een doorlooptijd van vijf werkdagen. Heeft u een spoedanalyse? Dan voeren we een analyse binnen 24 uur voor u uit. We lezen de analyseresultaten automatisch in ons LIMS-systeem in. De keten van dataoverdracht is hierdoor sluiten vanaf monsterregistratie tot en met rapportage.

Kwaliteitsborging

De laboratoria van RPS werken volgens een kwaliteitssysteem dat uitgaat van de hoogste kwaliteitsnormen. Zij voldoen aan de criteria die zijn vastgelegd in NEN-EN-ISO/IEC 17025, NEN-EN-ISO/IEC 17020 en ISO 9001. Een overzicht van onze accreditaties vindt u ook terug op de site van de Raad voor Accreditatie onder registratienummers L192 en I143.

Gerelateerd nieuws

04.07.22

RPS breidt uit met microbiologisch lab SGI Compliance

Steeds meer bedrijven zien het belang in van een goed binnenklimaat. Voor RPS analyse bv reden om meer slagkracht te krijgen voor het uitvoeren van wateranalyses en klimaatonderzoek. Het bedrijf heeft hiervoor de microbiologische tak van SGI Compliance Environmental Control…

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier uw PDF, JPG, JPEG of PNG bestanden (max. 2mb)
    Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?