Gebiedsinrichting

Het beschermen en in stand houden van een prettige leef-, woon-, en werkomgeving is essentieel voor de toekomst van Nederland. Wij voelen ons thuis in gebiedsinrichting én het beheer van stad en land. Zijn actief binnen de techniek, ecologie, waterbeheer en (water)bodem. Juist daar waar de natuur- en wateropgaven groot zijn.

Meetbare plannen

Bij het inrichten van een gebied geldt duurzaam en verantwoord beheer als vertrekpunt. RPS beseft dat de beschikbare ruimte en financiële middelen hun grenzen kennen, maar hierdoor ook kansen bieden. Daarom zoeken we naar integrale oplossingen met meerwaarde. Zo proberen we in projecten verbindingen te creëren tussen blauwe en groene doelen. De uitdaging is uw project optimaal te laten aansluiten op de wensen en behoeften van uw potentiële gebruikers.

Betrokken werkwijze

Om uw projectdoelen te realiseren en daarop te sturen, staat samenwerken centraal. We sturen erop aan uw (toekomstige) beheerder(s) en gebruikers vroegtijdig bij het project te betrekken. Alle gebiedskennis, ervaringen en wensen komen daardoor samen. Die input brengen we van denken naar doen. Bovendien creëren we enthousiasme en betrokkenheid die cruciaal zijn voor het slagen van uw project.

Grip houden

Ieder project kent specifieke kansen en risico’s. Daarom houden onze specialisten zo goed mogelijk grip op uw situatie. Dit doen we door te werken van groot naar klein. Hiervoor hanteren we uitgangspunten die zijn gebaseerd op een praktijkgerichte benadering van actuele vraagstukken. En op het verkrijgen van een breed draagvlak door goed omgevingsmanagement. De voortgang toetsen we aan de doelen, op vooraf afgesproken momenten.

RPS gebiedsinrichting 2
RPS gebiedsinrichting 2

Tom Denayere - Teamleider

‘Wij voelen ons thuis in gebiedsinrichting én het beheer van stad en land. Zijn actief binnen de techniek, ecologie, waterbeheer en (water)bodem.’

RPS-Tom-Denayere-Teamleider

Gerelateerd nieuws

03.04.19

Werken in én voor de Oostelijke Vechtplassen

Hoe vaak krijg je de kans mee te werken aan één van Nederlands grotere natuurinrichtingsprojecten. In een functie waarbij je zowel werkvoorbereider als toezichthouder bent. En dat ook nog in je eerste baan. Roy Koppers somt moeiteloos acht argumenten op…

25.05.21

Als elke druppel telt

Hoe zorg je ervoor dat je regio niet alleen klimaatbestendiger, maar ook mooier en leefbaarder wordt? Vraag het aan José Kooi van het Hoogheemraadschap van Delfland en Bo Schreur van RPS. Met een slimme netwerkaanpak zetten zij bewoner, bedrijf en…

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier de relevante tekeningen en/of bestanden indien beschikbaar.
    * zijn verplichte velden