Landmeten en Geo-informatie

De start van elk project begint met de juiste uitgangspunten. Wat zijn mijn grenzen, hoe is de situatie nu, wat is er bekend over de historie, wat zit er onder de grond en welke regels gelden hier? RPS advies- en ingenieursbureau kan u in alle facetten ondersteunen om een zo optimaal mogelijk verloop van het project te realiseren.

Onze afdeling Landmeten en Geo-informatie staat voor u klaar met een verscheidenheid aan diensten en technieken binnen alle fases van ontwerp tot beheer. Samenwerken loopt als een rode draad door alle projecten. Samen met de opdrachtgever en waar nodig extra capaciteit en kunde van een grote pool aan partners is er geen project dat we niet uit kunnen voeren.

Schakel tussen ontwerp, uitvoering en beheer van uw projecten.

Landmeten en Geo-informatie

Dagelijks zijn onze specialisten in heel Nederland bezig met het inwinnen van de bestaande situatie, het vertalen van het ontwerp tijdens uitvoering en het beheren van geo-informatie.

Ons dienstenpakket is erop gericht om samen met onze opdrachtgever zijn vraag te vertalen naar een betrouwbare en heldere oplossing. Met onze specialisten, (eigen) software en de modernste technieken staan wij 24/7 voor u klaar. Wij staan voor nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, capaciteit, flexibiliteit en klantgerichtheid. Wij kunnen uw data omzetten naar informatie die er voor u toe doet.

Dit doen wij vanuit 3 disciplines, te weten LandmetenMaatvoeren en Geo-informatie.

RPS Landmeten
RPS Landmeten

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier de relevante tekeningen en/of bestanden indien beschikbaar.
    * zijn verplichte velden

    Jurgen Slijkerman - Operationeel Directeur

    ‘Onze afdeling Landmeten en Geo-informatie staat voor u klaar met een verscheidenheid aan diensten en technieken binnen alle fases van ontwerp tot beheer. Samenwerken loopt als een rode draad door alle projecten.’

    RPS_Jurgen-Slijkerman_Operationeel-Directeur