Geo-Info

Geo-info gaat over de verwijzing naar een plek op onze aardbol. Als ook de onwikkelingen zoals GPS, Open Data, Big Data, AR en VR. Het team Geo-informatie is verantwoordelijk voor de ontsluiting en verrijking van een betrouwbare dataset. Welke informatie moet waar worden ontsloten? Wie mag wat doen? En hoe wordt dit allemaal geregeld? Daar ondersteunen we u bij met ons team specialisten!

ArcGIS Online

Voor het ontsluiten van een nieuwe dataset, valideert en analyseert het team de data. Vervolgens voegen zij de dataset toe aan de eenvoudige en duidelijke raadpleeg- en muteeromgeving voor onze klanten. Zowel op kantoor voor het verrijken van nieuwe aanvullende informatie aan het project, als voor het vastleggen van de inspectieresultaten buiten.

Wij gebruiken het platform ArcGIS Online. Een betrouwbare en multifunctionele omgeving waarin uw wensen goed  vertaald worden. Wij zetten gestandaardiseerde processen in voor een efficiënt, volledig en betrouwbaar resultaat. Dit alles dankzij het combineren van onze collector-app en eigen ontwikkelde formulieren in Survey123.

RPS-Arcgisonline---geo-informatie
RPS-Arcgisonline---geo-informatie

Ondersteuning bij geo-info nodig?

Onze adviseurs benadrukken het gebruik van actuele en betrouwbare geo-informatie. In alle projecten is het beschikbaar hebben van de geo-info cruciaal. Op zoek naar een adviseur voor geo-informatie? Of heeft u ondersteuning nodig bij het verzamelen en analyseren van data? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct uw offerte aan!

Gerelateerd nieuws

15.10.20

Samenwerking met waterschappen krijgt impuls door Carlson-methode

Steeds meer waterschappen stappen over naar de Carlson-methodiek om data in te winnen voor het beheer van hun assets. Ook RPS heeft begin 2020 geïnvesteerd in deze soft- en hardware. Het maakt de samenwerking succesvoller, met snellere doorlooptijden en kleinere…

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier uw PDF, JPG, JPEG of PNG bestanden (max. 2mb)
    Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?