Landmeten

Geo-informatie loopt als een rode draad door uw organisatie. De basisgegevens moeten perfect zijn, anders ontbreekt het fundament voor vervolgstappen. Het verzamelen, ordenen en analyseren van data ligt aan de basis van ons bestaan. RPS heeft alle landmeetkundige disciplines in huis. Toepasbaar voor objectieve adviezen en doelmatige oplossingen waarmee u verder kunt.

Maak kennis met onze landmeet diensten!

RPS landmeten zorgt voor snelle, veilige en betrouwbare data

Van uitzetten tot vastleggen van geo-data

Publieke en private partijen ondersteunen bij het op orde brengen én houden van hun datahuishouding. Met een praktische inslag en liefde voor het vak. Dat is waar onze landmeters en geo-specialisten dagelijks aan werken. Van het opmeten, uitzetten en afpalen tot het inrichten van percelen en andere objecten. Ook bekwaam als het gaat om ingewonnen data vast te zetten in een Geografisch Informatie Systeem (GIS).

Drones maken het verschil

Onze landmeters maken gebruik van vertrouwde inwintechnieken, zoals GPS en de TotalStation. Maar werken ook met de nieuwste technieken, zoals mobile-mapping of drones. Met de inzet van een drone verzamelen we in één vlucht meer data dan traditionele methodes in weken, of zelfs maanden. Data die zelfs rechtstreeks ingelezen kan worden in CAD of geïntegreerd in BIM (3D Bouw Informatie Model).

Multidisciplinaire landmeetkundige aanpak

Interesse in een van onze landmeetkundige diensten? U krijgt bij ons altijd één vast aanspreekpunt. Een betrokken sparringpartner die uw belangen behartigt en tijdens de processtappen ook letterlijk zelf met de voeten in de klei staat. Dat zorgt voor know-how en bovendien zijn de lijnen kort. Zo pakken we projecten adequaat over meerdere werkvelden voor u op.

RPS-landmeten-2
RPS-landmeten-2

Landmeetkundige oplossing nodig?

We hebben landmeetkundige disciplines in huis op het gebied van stedelijke en landelijke inrichting, natte en droge infrastructuur. Juist dit samenspel onderscheidt ons in de markt. Op korte termijn een meetkundige oplossing nodig? Bekijk onderstaand ons uitgebreide dienstenaanbod. Profiteer van ons landelijk netwerk en proactieve benadering.

Vraag direct uw landmeet offerte aan!

Onze landmeters komen graag met u in contact en adviseren u graag bij uw vraagstuk. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact op!

Gerelateerd nieuws

17.11.22

Virtual Reality geeft bewonersparticipatie nieuwe dimensie

Virtual Reality (VR) is al lang niet alleen maar voorbehouden aan de gaming-industrie. In de gemeente Gooise Meren maken de inwoners hiermee zelfs alvast kennis met hun nieuwe winkelstraat, waarvan de inkt van het definitief ontwerp nog niet is opgedroogd. Met…

24.01.19

Passen en meten in Transwijk

Uitdagende maatvoering voor ondergrondse busbaan Werken aan een betere infrastructuur in hartje Utrecht. Als hoofdmaatvoerder geeft Lars Suchý van RPS richting aan de vrije busbaan door Transwijk. Gevarieerd en nuttig werk voor mens en milieu. “Hi Marc, hoe staat het…

14.09.23

GRIP ondersteunt ProRail bij juiste dataspoor

ProRail houdt Nederland in beweging. Als beheerder van ons uitgestrekte spoorwegnet van 7000 kilometer bedient zij elke dag meer dan 1 miljoen reizigers met meer dan 6500 treinritten. Om een soepele operatie te blijven waarborgen, slaat ProRail de handen ineen…

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier uw PDF, JPG, JPEG of PNG bestanden (max. 2mb)
    Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?