Landmeten

Het vastleggen van de omgeving is een van oudsher belangrijke dienst bij RPS. Met de traditionele inwintechnieken van GPS en TotalStation tot de modernste technieken van stereo-fotogrammetrie en 3D-laserscannen.

RPS weet de vraag van de opdrachtgever moeiteloos te vertalen naar een snelle en betrouwbare combinatie van inwinmethodes.

Vele overheidsinstanties (gemeenten, provincies, Rijkswaterstaat, Kadaster en waterschappen), advies- en ingenieursbureaus, projectontwikkelaars en aannemers behoren tot onze opdrachtgevers.

RPS landmeten zorgt voor snelle, veilige en betrouwbare data

RPS is specialist in het inwinnen, uitzetten en vastleggen van geo-data. Dit doen wij voor een brede groep opdrachtgevers. Van overheden, infra/bouwbedrijven tot aan andere ingenieursbureaus.

RPS opereert landelijk. Dit betekent dat indien nodig er snel geschakeld kan worden en we tijdig een meetkundige oplossing kunnen aandragen. Omdat wij zo nauw samenwerken met onze opdrachtgevers weten we precies te peilen wat de behoefte is, de zogeheten vraag achter de vraag.

Onze landmeters gebruiken hoogwaardige inwin-technieken en denken niet in problemen maar uitdagingen. Wij blijven innoveren en zijn dan ook bekend met de nieuwste technieken zoals mobile-mapping en 3D laserscanning.

Bekijk hieronder het dienstenaanbod van onze landmeet divisie. Mocht u onverhoopt niet vinden wat u zoekt dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail benaderen. Wij denken graag met u mee en proberen een oplossing aan te dragen.

RPS-landmeten-2
RPS-landmeten-2

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Upload hier de relevante tekeningen en/of bestanden indien beschikbaar.
  * zijn verplichte velden

  Gerelateerd nieuws

  24.01.19

  Passen en meten in Transwijk

  Uitdagende maatvoering voor ondergrondse busbaan Werken aan een betere infrastructuur in hartje Utrecht. Als hoofdmaatvoerder geeft Lars Suchý van RPS richting aan de vrije busbaan door Transwijk. Gevarieerd en nuttig werk voor mens en milieu. “Hi Marc, hoe staat het…