Deformatiemetingen

Schade aan objecten kan ontstaan door vervorming of verplaatsing. Soms onaangekondigd en veelal door (uit te voeren) werkzaamheden in de nabije omgeving. Het tijdig signaleren van hoogteverschillen of zetverloop geeft u de mogelijkheid de werkzaamheden aan te passen of gepaste maatregelen te nemen. Met de deformatiemetingen van RPS bent u er tijdig bij!

Nauwkeurige en betrouwbare metingen

Wij beschikken over een team aan specialisten dat hoog nauwkeurige, betrouwbare metingen uitvoert. Hiermee ontvangt u een concrete uitspraak over de wijze waarop objecten vervormen of verplaatsen. Zo kunt u het benodigde onderhoud vaststellen of tijdig maatregelen nemen om gevaarlijke situaties en schade te voorkomen.

Deformatiemetingen kunstwerken

RPS voorziet in regelmatige monitoring van een kunstwerk. Kunstwerken vervormen altijd. U heeft hier rekening mee gehouden in het ontwerp. Door kunstwerken met deformatiemetingen te monitoren, wordt duidelijk of het kunstwerk zich gedraagt zoals bedacht. Wanneer verschuivingen of verzakkingen buiten de kaders van het ontwerp treden, stellen wij deze direct vast. Zo blijft u in control!

RPS-landmeten---deformatiemetingen-2
RPS-landmeten---deformatiemetingen-2

Deformatiemeting nodig?

Heeft u werkzaamheden waarbij risico bestaat dat omliggende gebouwen verzakken? Of wilt u een kunstwerk monitoren? Dan voeren wij voor u een deformatiemeting uit! Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag direct uw offerte aan.

Gerelateerd nieuws

15.02.19

Historische kademuren onderwerp van zorg

Hoe staat het er binnen uw gemeente voor? Wie kent ze niet? De Amsterdamse bruggen en kademuren. Historisch erfgoed. Publiekstrekker bij uitstek. Maar ze baren de gemeente Amsterdam momenteel ook zorgen. Veel van deze assets zijn honderden jaren oud en…

15.04.19

RPS bewaakt stabiliteit Amsterdamse kademuren

Een deel van de historische kademuren in Amsterdam is aan vervanging toe, of als risicovol bestempeld. De gemeente heeft RPS opdracht gegeven het zettingsgedrag van deze kademuren en aangrenzende panden te monitoren. Zo worden met deformatiemetingen eventuele vervormingen vroegtijdig opgespoord….

17.07.20

Combinatie BouwRisk, Iv-Infra en RPS monitort Amsterdamse kades en bruggen

De gemeente Amsterdam heeft met de combinatie BouwRisk, lv-Infra en RPS een raamovereenkomst gesloten voor het uitvoeren van deformatiemetingen van haar kademuren en bruggen. Belangrijk facet binnen de samenwerking vormt de uitrol van nieuwe data-inwinningstechnieken, de validatie daarvan en het…

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier uw PDF, JPG, JPEG of PNG bestanden (max. 2mb)
    Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?