Deformatiemetingen

Schade aan objecten kan ontstaan door vervorming of verplaatsing. Soms onaangekondigd en veelal door (uit te voeren) werkzaamheden in de nabije omgeving.

Nauwkeurige en betrouwbare metingen

RPS beschikt over een team aan specialisten dat hoog nauwkeurige, betrouwbare metingen uitvoert die leiden tot een concrete uitspraak over de wijze waarop objecten vervormen of verplaatsen.

Op basis van die specifieke meetresultaten krijgt u input, zodat u het benodigde onderhoud kunt vaststellen of dat u tijdig maatregelen kunt nemen om gevaarlijke situaties en schade te voorkomen.

Inspectie en onderhoudsprogramma’s, risicobeheersing bij bouwprojecten en continue monitoring zijn de vakgebieden waarin wij ons gespecialiseerd hebben.

RPS-landmeten---deformatiemetingen-2
RPS-landmeten---deformatiemetingen-2

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Upload hier de relevante tekeningen en/of bestanden indien beschikbaar.
  * zijn verplichte velden

  Gerelateerd nieuws

  15.02.19

  Historische kademuren onderwerp van zorg

  Hoe staat het er binnen uw gemeente voor? Wie kent ze niet? De Amsterdamse bruggen en kademuren. Historisch erfgoed. Publiekstrekker bij uitstek. Maar ze baren de gemeente Amsterdam momenteel ook zorgen. Veel van deze assets zijn honderden jaren oud en…

  15.04.19

  RPS bewaakt stabiliteit Amsterdamse kademuren

  Een deel van de historische kademuren in Amsterdam is aan vervanging toe, of als risicovol bestempeld. De gemeente heeft RPS opdracht gegeven het zettingsgedrag van deze kademuren en aangrenzende panden te monitoren. Zo worden met deformatiemetingen eventuele vervormingen vroegtijdig opgespoord….

  17.07.20

  Combinatie BouwRisk, Iv-Infra en RPS monitort Amsterdamse kades en bruggen

  De gemeente Amsterdam heeft met de combinatie BouwRisk, lv-Infra en RPS een raamovereenkomst gesloten voor het uitvoeren van deformatiemetingen van haar kademuren en bruggen. Belangrijk facet binnen de samenwerking vormt de uitrol van nieuwe data-inwinningstechnieken, de validatie daarvan en het…