Kadastrale metingen

Met onze gecertificeerde landmeters voert RPS dagelijks kadastrale metingen uit volgens de richtlijnen van het Kadaster. Van het uitvoeren van grensreconstructies tot perceelsplitsingen en het correct verwerken in de kadastrale systemen. Zodoende worden alle acties welke nodig zijn voor een juiste kadastrale meting ondergebracht bij een van onze landmeters.

Heeft u een grensreconstructie nodig?

Bij een grensreconstructie komt een van onze landmeters bij u langs en laat zien waar de kadastrale grens ligt. Daarbij maakt de landmeter de bestaande kadastrale grens opnieuw zichtbaar in het terrein. Daarbij kunt u rekenen op deskundig advies van een onafhankelijke partij. Wij bieden u duidelijkheid over de bestaande kadastrale grens met een uitgebreid verslag. Met deze grensreconstructie wordt precies inzichtelijk gemaakt waar uw erfgrenzen liggen. Door deze manier van het inmeten van uw perceel kan er voor u een eventueel conflict met de buren voorkomen worden. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een schutting of een schuur.

RPS biedt kadastrale metingen op maat aan

U kunt bij RPS terecht voor de complete uitvoering en begeleiding van al uw kadastrale werkzaamheden en metingen. Het inmeten van percelen is dan ook geen probleem. Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers voorzien zij u van gedegen advies en verzorgen een zorgvuldige afronding van uw project. Dit alles gebeurt natuurlijk volgens de richtlijnen van het Kadaster. Bij het afronden van de metingen worden alle gegevens dan ook door ons verwerkt bij het Kadaster. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan.

Nederlandse landmeter voor kadastrale metingen
Nederlandse landmeter voor kadastrale metingen

Wij meten uw perceel snel in en bieden u persoonlijk advies

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en vlot proces. U bent daarom altijd verzekerd van een persoonlijke projectleider. Hij adviseert u over de regels en mogelijkheden. Dit alles tegen een scherp tarief en snelle doorlooptijd.

Daarnaast bieden wij vanuit onze vestigingen door heel Nederland een landelijke dekking. Wilt u meer informatie of direct een offerte? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen snel contact met u op.

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier uw PDF, JPG, JPEG of PNG bestanden (max. 2mb)
    Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?