Maatvoeren

Tijdens de uitvoering van een project is het van essentieel belang de juiste informatie te vertalen van ontwerp naar uitvoering. RPS heeft in de loop der jaren een manier van werken ontwikkeld waar faalkosten door onjuiste informatie tot een minimum worden beperkt. RPS werkt veelal in het bouwteam om korte lijnen te houden en zodoende snel te kunnen reageren.

RPS bezit het vakmanschap in uitzetten en maatvoeren. Als het gaat om een betrouwbare grondslag, de juiste uitgangspunten definiëren, een correcte maatvoering en een volledige revisie, is RPS de juiste partner voor u.

Rob Wolsink

Teamleider

Subdiensten

Infra

Onze maatvoerders zijn ervaren in de hectiek van de wegenbouw. Samen de klus klaren in korte tijd, met een flexibele houding en door het hele land. Werken in teamverband en verantwoordelijkheid nemen is een must. Met de juiste voorbereiding, betrouwbare apparatuur en in het bezit van de modernste technieken zijn wij in staat om alle maatvoeringsvraagstukken uit te voeren.

Rail

Op het juiste spoor met betrouwbare data en een snelle doorlooptijd. Veiligheid en tijdsdruk vormen essentiële kernpunten bij uw spoorproject. U moet dus kunnen vertrouwen op spoormaatvoerders die hun vak verstaan.

Bouw

Bouwprojecten kunnen door onze ervaren bouwmaatvoerders begeleid worden. Vanaf de opzet van een betrouwbare meetkundige grondslag, de hoofdmaatvoering en detailmaatvoering in alle fases van het bouwproces tot aan de gewenste revisies; wij kunnen u helpen om de maatvoering correct en soepel te laten verlopen.

Ondergrondse Infra

Voor meerdere opdrachtgevers meten wij de revisie van nieuwe kabel- en leidingtracés en de reconstructies van bestaande tracés. Dit alles conform de geldende regels en eisen van de netbeheerders en in de dynamische planning van de opdrachtgever.
RPS gebruikt cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Voor meer informatie bekijk ons Privacy en Cookiebeleid.