Bouw

Onze ervaren bouwmaatvoerders begeleiden bouwprojecten. Vanaf de opzet van een betrouwbare meetkundige grondslag tot aan de hoofdmaatvoering en detailmaatvoering. In alle fases van het bouwproces tot aan de gewenste revisies. Wij helpen u om de maatvoering correct en soepel te laten verlopen.

Complete bouwmaatvoering

RPS verzorgt de complete maatvoering. Afstemming vindt plaats met alle betrokken partijen. Van architect tot onderaannemers. Zo creëren we inzicht en overzicht. Op deze manier beperken wij mogelijke vertragingen tot een minimum.

Betrokken, flexibel en nauwkeurig

Bouwwerkzaamheden vergen precisie en flexibiliteit, zo ook de maatvoering. Onze maatvoerders werken dan ook uiterst nauwkeurig, want inzicht is overzicht. Zij zijn heel erg betrokken en stellen zich flexibel op. Uw project tot een goed einde brengen is dan ook het doel waar zij dagelijks mee op pad gaan.

Maatvoeren bouw RPS
Maatvoeren bouw RPS

Onze maatvoerders staan voor u klaar

Onze maatvoerders zijn altijd op zoek naar nieuwe projecten om aan te pakken! Wij komen graag met u in contact en adviseren u graag bij uw vraagstuk. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact op of vraag direct uw offerte aan!

Vraag nu direct uw offerte aan

Wilt u direct een offerte aanvragen voor onze dienstverlening? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Upload hier uw PDF, JPG, JPEG of PNG bestanden (max. 2mb)
    Hoe bent u bij RPS terecht gekomen?